Cinayet Haberleri - Sayfa 18

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

Selma ve 2 çocuğunu katletti! Caniden kan donduran itiraf: Kerim ile Azat benim çocuklarım Hamile kadın ile 2 çocuğunu öldüren eski korucu tutuklandı Ünlü iş insanı silahla vurulduktan sonra aracında ateşe verildi Bir ay önce evlendiği uzman çavuş tarafından öldürüldü Bursa'da aile faciası! Annesini, babasını ve kardeşini 7 yaşındaki oğlunun yanında öldürdü Avcılar'da cinayet: Eski eşinin sevgilisi tarafından öldürüldü Öğretmen ilişki yaşadığı kadın tarafından okulda öldürüldü 'Palalı Sabri' cinayeti: Şüpheliler adliyeye sevk edildi Katilin ifadesi ortaya çıktı: Kendime sıkacaktım taksiciye sıktım Cami avlusunda arkadaşı tarafından öldürüldü Başını keserle ezmişti! Komşu vahşetinin nedeni ortaya çıktı Vurduktan sonra taksicinin kızını aramış: "Baban kan kaybından ölmek üzere" Kendisine iyilik yapan taksiciyi öldüren zanlının kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Soğukta bekleyip üşümesin diye aldığı yolcu tarafından öldürüldü: "Bazı insanlara güvenmeyeceksin" Eski nişanlısını öldüren kadına ağırlaştırılmış müebbet hapis İstanbul'da cinayet: Ünlü sosyal medya fenomeni öldürüldü 17 yaşındaki Gamze'nin cinayet zanlısı annesinin "akıl sağlığı" yerinde çıktı Eve camdan girip eşinin sevgilini bıçaklayarak öldürdü! Kesik baş cinayeti aydınlatıldı! Katil her şeyi itiraf etti  Avukat cinayetinde yeni gelişme... 'Vicdan azabı çekiyorum' diyerek itiraf etti Zonguldak'ta korkunç cinayet: Boşanma aşamasındaki eşini silahla öldürdü Kocaeli'de cinayet: 3 şüpheli tutuklandı  Öldürülen kadının cinayet zanlısı erkek kardeşinin kızı çıktı Bursa'da faili meçhul "Taçsız Kral" cinayeti 18 yıl sonra çözüldü