Cinayet Haberleri - Sayfa 19

Cinayet, bir kimsenin başka bir kimseyi bilerek öldürmesi eylemidir. Çoğu ülkede müebbet hapis ya da idam cezasıyla sonuçlanmaktadır.

Hukuken öldürme veya kasten öldürme olarak nitelenir. 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu'nun "Kişilere Karşı İşlenen Suçlar" başlığının altında 2. kısmında düzenlenmiş suç tipidir.

İtalya'yı dehşete düşüren cinayetler: Dini tarikat şüphesi Gabonlu Dina’nın ölümüyle ilgili davada ‘ırkçılık’ tartışması! Çuvalda ceset bulunmuştu! Vahşetin detayları ortaya çıktı Meksika’da kartel üyeleri ve güvenlik güçleri arasında çatışma: 12 ölü Borcunu ödemeyen arkadaşını bıçak ve baltayla öldürdü Tabanca ile vurularak hayatını kaybetti Düğünün ortasında yeğenini öldürmüştü: Herkesin ağzını açık bırakan anların görüntüleri yayınlandı İki kuzenini öldüren sanığa iki kez müebbet hapis! Taciz iddiasıyla öldürülmüştü! Tüm sanıklara tutuklama talebi reddedildi 'İntihar etti' denilen Gaye'nin görümcesi tutuklandı Boşandığı erkeği av tüfeğiyle öldürdü Giresun'da dehşet: İş yerinde cesedi bulunan kadının öldürüldüğü ortaya çıktı Cinayet davasında sağlık görevlilerine soruşturma! Tüyler ürperten cinayet... 1 aylık kocasını kalbinden bıçaklayan kadın her şeyi anlattı İBB Arıtma Tesisi’nde korkunç cinayet! Belediye personeli hayatını kaybetti Lüks rezidansta dehşetin nedeni ortaya çıktı: Sevgilisini ayrılmak isteyince... Kıvanç Uman'ı döverek öldüren 5 çocuğun anlattıkları kan dondurdu Cesedi parçalanmış halde bulunmuştu! Eskişehir'deki vahşetin sırrı aralanıyor İkisinin de 3. evlilikleriydi: Kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü Bu mahallede bir gün içinde 2 silahlı kavga! Öz kardeşini kurşuna dizdi Ünlü sporcu cinayete kurban gitti... Kız arkadaşı itiraf etti: Vurdum sonra da evi yaktım Cinayetten yargılanıyordu, avukatın metreli canlandırması ipten aldı İşte İstanbul'un 2023 yılı cinayet karnesi! Tamamı aydınlatıldı  Şanlıurfa'da 'nakliye ücreti' cinayeti!