Burç yorumları Haberleri - Sayfa 3

Günlük, haftalık ve aylık burç yorumları çeşitli zamanlarda yayınlanmaya devam ediyor. Güncel astroloji bilgilerine göre; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık, burçlarını neler beklediğini bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz.

Bugün, haftalık, aylık burcunuzu neler bekliyor? sorusuna yanıt ararken bu başlık altından burç yorumlarını bulabilirsiniz.

İşte burç yorumları ile ilgili haber ve içerikler...

40 yaşından sonra hayatı değişecek 3 burç Bir devir kapanıyor, kartlar yeniden dağıtılıyor! Hangi burç kazanacak? İşte yanıtı Şimdiden gelinlik bakmaya başlayın! 5 Haziran'a kadar evlilik teklifi alacak 2 burç Astrolog Dinçer Güner'den 'cinsellik' uyarısı: "Eğer bekarsanız..." "Eski sevgililer dönüyor!" dedi, tarih işaret etti 83 yıl sonra 21 Nisan'da gerçekleşecek! Dinçer Güner yorumladı: Dikkat, 2 ay etkili olacak! Astrolog Dinçer Güner 'Ev almak' için doğru tarihi işaret etti 83 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Beklediğinize değdi! 5 burca müjde! Sağlık, aşk, para, huzur, kariyer, evlilik... Bu paylaşımı görmeden güne başlamayın! 4 riske karşı herkesi uyardı Mitolojik taşlar Eminönü'nde Bayramın en şanslı 3 burcu belli oldu Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Dinçer Güner fal baktırmak isteyenlere seslendi: Bu tarih uygun! En kavgacı 3 burç belli oldu: Onlarla konuşurken bir değil beş kez düşünün! Güneş tutulması 12 burcu fena çarpacak! Astrolog Dinçer Güner özellikle tarih verdi Doğuştan çapkın 4 burç! Bu burçtaki erkeklere güven olmaz! 40 yaşından sonra zengin olacak 3 burç belli oldu Doğuştan en 'şanslı' 3 burç! Her zaman dört ayak üstüne düşerler 2-4 Nisan'a dikkat! Dinçer Güner tek tek anlattı: Ciddi hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz! Bu 4 burç asla kandırmıyor! Sadık, iyi kalpli ve vicdanlılar Merkür retrosu geri geldi: Ortalığı yakıp yıkacak olan Merkür retrosunda burçlar neler yaşayacak? Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Astrolog Dinçer Güner bugün olacaklar için herkesi uyardı