Burç yorumları Haberleri

Günlük, haftalık ve aylık burç yorumları çeşitli zamanlarda yayınlanmaya devam ediyor. Güncel astroloji bilgilerine göre; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık, burçlarını neler beklediğini bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz.

Bugün, haftalık, aylık burcunuzu neler bekliyor? sorusuna yanıt ararken bu başlık altından burç yorumlarını bulabilirsiniz.

İşte burç yorumları ile ilgili haber ve içerikler...

Dinçer Güner uyardı! Dikkatli olun: "Acıların Kadını moduna girdik" Dinçer Güner "Etkisi 4 gün sürecek" diyerek uyardı! Bu kararları almadan önce bir kez daha düşünün Eylül'de zincirlerini kıracak 3 burç! Büyük değişimler kapıda... Dikkat, 4 Kasım'a kadar sürecek! 12 burç için anlattı: Özellikle 1 burcun işi zor! 'Hazır mıyız?' dedi, Mars'a işaret etti: Bir burç için gümbür gümbür geliyor! Dünyanın en zengin 3 burcu belli oldu 12 burç için tek tek anlattı: Başak burcunda yeni ay var! Dinçer Güner'den özellikle 3 burca 5 gün uyarısı: Dedikodu, iftira, aldatma... 2024'ün en bereketli 25 günü başladı... Dinçer Güner: Cebiniz de kalbiniz dolacak! Özellikle bir burcu işaret etti! 23 Eylül'e kadar süre verdi: Aşık olma zamanı geldi Eylül ayında hangi burçlar şanslı? İşte yanıtı... Astrolog Dinçer Güner özellikle 1 burcu işaret etti: Aşırıya kaçmayın! Eylül ayının en şanslı 3 burcu! Ünlü astrolog tarih vererek uyardı: Aşk hayatınız alt üst olabilir! Bu 3 burç, Merkür retrosunda derbeder olacak! Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları 29 Ağustos 16.22'de Venüs, Terazi burcuna geçiyor! Bu hafta 4 burca aşk var! Burçların aşk uyumu! Flörtünle astrolojik olarak ne kadar uyumlusunuz? 2025'e kadar Schengen vizesi alacak 3 burç Dikkat, siper alın! 'Etki süresi 2 gün' diyerek uyardı: Eski defterler açılıyor 2025 Ocak'a kadar boşanacak olan 3 burç! Dikkat! Sadece 1 gün sürecek ama... Dinçer Güner 12 burcu uyardı: Eski yaralar… 1 burç 11 burcu tepetaklak edecek! Dinçer Güner söyledi: Rüya bitti, uyanın! Astrolog Dinçer Güner'den 12 burç için 'oh be' dedirtecek 3 müjde: 2 gün 14 saatiniz kaldı