Burç yorumları Haberleri - Sayfa 2

Günlük, haftalık ve aylık burç yorumları çeşitli zamanlarda yayınlanmaya devam ediyor. Güncel astroloji bilgilerine göre; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık, burçlarını neler beklediğini bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz.

Bugün, haftalık, aylık burcunuzu neler bekliyor? sorusuna yanıt ararken bu başlık altından burç yorumlarını bulabilirsiniz.

İşte burç yorumları ile ilgili haber ve içerikler...

Astrolog Dinçer Güner'in paylaşımını okumayan hayatının aşkını kaçırdı! Hemen evlenilecek erkekler bu 3 burçtan çıkıyor! Çok sadıklar! 40 yaşından sonra Ajda Pekkan olacak 3 burç! Dinçer Güner, "Bu hafta çiçek gibi" deyip 12 burca müjdeleri tek tek verdi Hiç mi yüzümüz gülmeyecek? 12 burç için yorumladı: "Taşlar yerinden oynuyor!" 12 burç için yorumladı: 4 burca kötü, 5 burca iyi haber var! 5-13 Mayıs arası yaşanacak! Dinçer Güner 'Gelsin paralar...' diyerek 12 burç için tek tek anlattı Kalbi en temiz 3 burç belli oldu! Şan, şöhret, para, aşk... Hayattan zevk almayı bilen 3 burç belli oldu 40 yaşından sonra çocuk sahibi olacak 3 burç! Bugün saat 12:27 ile 21:51 arasına dikkat! Ünlü astrolog herkesi uyardı "Bir dönem bitti" dedi, 2 gezegeni işaret etti 40 yaşından sonra hayatları değişecek! Bu 2 burç için boşanma kapıda 'Evlat olsa sevilmez' denilen gezegen burç değiştiriyor! 9 Haziran'a kadar 12 burcu uyardı O tarihi işaret etti: Gani gani para, acayip büyük fırsatlar var! 'Yasak aşk' denince akla gelen 2 burç! 'Bihter Ziyagil'i bile sollarlar! "12 burcu tek tek uyardı: 4 burç kaza geçirebilir, 2 burç istifa edebilir, 3 burç aldatılabilir!" Dinçer Güner 'Geliyor' diyerek hem müjde hem tarih verdi 4 gün fena geçecek... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı Bugün 15:55'den sonra bekarlar evlenecek, işsizler iş bulacak, kirada oturanlar ev alacak! Bu burçlar için uyarı verildi… 3 gün yoğun enerji var! Bugün saat 02:48'de gerçekleşti! Astrolog Dinçer Güner'den sarsıcı 'Akrep Dolunayı' uyarısı Ünlü astrolog sürpriz gelişmeleri anlattı: Yarına kadar vaktiniz var! Akrep burcunda sarsıcı dolunay: 3 burç için ayrılık, 2 burç için maddi kayıp var!