Burç yorumları Haberleri - Sayfa 5

Günlük, haftalık ve aylık burç yorumları çeşitli zamanlarda yayınlanmaya devam ediyor. Güncel astroloji bilgilerine göre; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık, burçlarını neler beklediğini bu sayfa üzerinden bulabilirsiniz.

Bugün, haftalık, aylık burcunuzu neler bekliyor? sorusuna yanıt ararken bu başlık altından burç yorumlarını bulabilirsiniz.

İşte burç yorumları ile ilgili haber ve içerikler...

Toksik ilişkilerin 1 numarası onlar... Bu 3 burçla sevgili olmadan önce 2 kere düşünün 3 Mart'a kadar sürecek! 3 burç iş değiştirecek, 2 burç sevgilisinden aniden ayrılacak 24 Şubat'a dikkat! Astrolog Dinçer Güner 12 burcu uyardı: Hiç iyi şeyler olmayacak Mart ayında cefa çekecekler! Bu 3 burcun yüzü hiç gülmeyecek! Astrolog Dinçer Güner'den bekarlara müjde! Parayı en çok seven 3 burç belli oldu Bu hafta sevgilisinden ayrılmayı aklına koyan 3 burç! Her son bir başlangıçtır Astrolog Dinçer Güner 12 burç arasında özellikle onları uyardı: 1 ay aklınız başınızda olmayacak! 2 burç bekarlığa veda edecek, 4 burç iş değiştirecek, 6 burç tepetaklak olacak Balık burcu olan Arda Güler "19 yaşındaki genç Türk futbolcu" olmak üzere Eyvah ki ne eyvah... Hastalık hastası 4 burç belli oldu! Milyoner olmadan ölmeyecek 3 burç beli oldu! Astrolog Dinçer Güner '2008'den beri ilk kez' diyerek açıkladı: 12 burcu da çok fena etkileyecek! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yazdı: Haftaya tatlı başlıyoruz, şimdilik... 23 Mart'a kadar sürecek! 3 burç kavga edecek, 2 burcun gizli düşmanları var 'Şok olmaya hazır olun' diyen Dinçer Güner tek tek uyarı En ağır abiler bu 3 burçtan çıkıyor! 10 Şubat saat 01.58'e dikkat! Ünlü astrolog uyardı: Felaketler kapıda! Bu tarihlere dikkat! Aşkta marjinal gelişmeler var: "Yatak odanızda..." Hep de kötü şeyler olmuyor! Bu tarihlere dikkat! Havada aşk kokusu var... 10 günlük süreç başladı! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı Evlilik için en mükemmel 3 burç! Onları görür görmez nikah masasına koşun Libido denince akla bu 3 burç geliyor! Liste başında öyle bir burç var ki... Dikkat 23 Şubat'a kadar bunları konuşacağız! Ünlü astrolog tek tek yorumladı