Bekir Bozdağ Haberleri

Bekir Bozdağ, 1 Nisan 1965'te Yozgat Akdağmadeni'nde doğdu.

Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Nuriye'dir. Bekir Bozdağ, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

Yüksek lisansını Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dinler Tarihi Anabilim Dalında tamamladı. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Bekir Bozdağ, Serbest avukat olarak çalıştı. 22 ve 23. Dönemde Yozgat Milletvekili seçildi. Bekir Bozdağ, 61. Hükümette Başbakan Yardımcılığı görevini üstlendi. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Bozdağ, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sırrı Süreyya Önder TBMM'de oturumu yönetirken rahatsızlandı Bozdağ: Belli ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden bir şey yapılıyor Bakan Koca ve Bozdağ'ın gülümseten '5 dakika' diyalogu: Milletimiz de görsün TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belirlendi AK Parti’nin Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ oldu Adalet Bakanlığı'nda devir teslim! Bakan Tunç'tan 'yeni Anayasa' mesajı Yeni kabine sonrası görevi devredecek bakanlardan ilk açıklama! Bakan Bozdağ’ın oy kullandığı sandıktan Erdoğan çıktı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ oyunu Şanlıurfa'da kullandı Siyasiler oylarını kullanmaya başladı Bakan Bozdağ'dan 'Öcalan'la görüşme' iddialarına açıklama Bakan Bozdağ'dan 'Sinan Oğan' ve 'Ümit Özdağ' açıklaması Bozdağ'ın sandığından Erdoğan'a Kılıçdaroğlu’nun 2 katı oy çıktı Bakan Bozdağ'dan Muharrem İnce yorumu: Siyaseti, kasetle dizayn etme çalışmaları ilk değil Oy pusulasında 'siyah nokta' tartışması! İletişim Başkanlığı’ndan açıklama geldi Bakan Bozdağ'dan Erzurum'daki olaylarla ilgili yeni açıklama Bozdağ: Öcalan ile görüşme iddiası gerçek dışıdır Adalet Bakanı Bozdağ: Bu seçim, ikinci tura kalmaz Bozdağ'dan 'Şampanya' yanıtı Bozdağ'dan 14 Mayıs açıklaması 3 soru 3 cevap: Fahiş fiyata ceza meselesi Fahiş kira artışına hapis cezası geliyor! Bakan Bozdağ açıkladı: 3 alternatif hazırladık Bakan Bozdağ duyurdu: Adalet Bakanlığı'na 22 bin yeni personel alınacak! Bakan Bozdağ'dan muhalefete 'Dokuz kocalı Hürmüz' benzetmesi