Bekir Bozdağ Haberleri - Sayfa 3

Bekir Bozdağ, 1 Nisan 1965'te Yozgat Akdağmadeni'nde doğdu.

Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Nuriye'dir. Bekir Bozdağ, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

Yüksek lisansını Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dinler Tarihi Anabilim Dalında tamamladı. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Bekir Bozdağ, Serbest avukat olarak çalıştı. 22 ve 23. Dönemde Yozgat Milletvekili seçildi. Bekir Bozdağ, 61. Hükümette Başbakan Yardımcılığı görevini üstlendi. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Bozdağ, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İlker Başbuğ, 'hakaret' davasında beraat etti Bakan Bozdağ: 'Çat kapı' icra dönemi kapanıyor Bakan Bozdağ'dan Sinan Ateş cinayeti açıklaması Bozdağ’dan İmamoğlu açıklaması CHP heyetinden Bakan Bozdağ'a "İmamoğlu" ziyareti 2023 yılı CMK ücret tarifesi belli oldu Bozdağ: "Türk halkı mağduru sever ama mağdura yatanı sevmez" Adalet Bakanı Bozdağ: Camilerimiz hedeftedir her zaman Bakan Bozdağ’dan ‘cinsel istismar’ genelgesi Adalet Bakanı Bozdağ'dan "CMK Asgari Ücret Tarifesi" açıklaması Genel af çıkacak mı? Mahkumlara genel af gelecek mi? Bakan Bozdağ: İmamoğlu hakkında kesinleşmiş mahkeme kararı yoktur. İstinaf temyiz yolu açıktır Bakan Bozdağ'dan 'İmamoğlu davası' kararına ilişkin açıklama: Nihai bir karar değildir Bakan Bozdağ ‘istismar’ sessizliğini bozdu! ‘Adalet Bakanı her konuda konuşmaz…’ Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı'na yürüdü Bozdağ: Kılıçdaroğlu randevu istemiş olsaydı randevu verirdim Bakan Bozdağ: İcra ile çocukların anne baba ile görüşmesini kaldırdık Bakan Bozdağ: 'Evlilik birliği, ancak kadın ile erkeğin evlenmesiyle kurulabilir' düzenlemesi getiri Türk Tabipleri Birliği çalışması tamamlandı Anayasa değişikliği teklifinin detayları belli oldu! İşte değişecek maddeler Bakan Bozdağ ile CHP'li Ali Mahir Başarır arasında tartışma Bakan Bozdağ'dan FETÖ açıklaması: "2011'de keşke o sözleri söylemeseydim" İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıda gözaltı sayısı 50'ye yükseldi Bakan Bozdağ'dan, CHP’li vekilin mahkemedeki davranışına tepki