Bozdağ'dan 'Şampanya' yanıtı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 14 Mayıs seçimine dair yaptığı "Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak." sözlerine ilişkin Haber Global canlı yayınında açıklamada bulundu.

Son Güncelleme:

Bozdağ tartışma konusu olan 'Şampanya' açıklamasına ilişkin "En son İngiliz The Guardian gazetesinin dış haberler şefi "14 Mayıs akşamı Erdoğan kaybederse Washington'dan Berlin'e kadar şampanya ile kutlamalar olacak" şeklinde açıklamalar yaptı. Bu sözler üzerine vatandaşlarımıza değerlendirme yapıyorum. Bunda anormal olan ne var?" ifadeleriyle yanıt verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Kartpostallık görüntüler: Süphan Dağı baharda karla kaplandı Emniyetten şehit kızına doğum günü sürprizi Gazipaşa Havalimanında lastiği patlayan yolcu uçağının yeni görüntüleri ortaya çıktı At çiftliğinde büyüyen kedinin yürüyüşü kahkahaya boğdu Ehliyet sınavında usulsüzlük yapan şahıslara suçüstü Dronla görüntülendi: Doğal güzelliğiyle Sazık Çayı tarım ve hayvancılığa büyük katkı sağlıyor