Bekir Bozdağ Haberleri - Sayfa 4

Bekir Bozdağ, 1 Nisan 1965'te Yozgat Akdağmadeni'nde doğdu.

Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Nuriye'dir. Bekir Bozdağ, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

Yüksek lisansını Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dinler Tarihi Anabilim Dalında tamamladı. Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Bekir Bozdağ, Serbest avukat olarak çalıştı. 22 ve 23. Dönemde Yozgat Milletvekili seçildi. Bekir Bozdağ, 61. Hükümette Başbakan Yardımcılığı görevini üstlendi. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Bozdağ, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Adalet Bakanı Bozdağ'dan TTB açıklaması: Hazırlığa başladık Bakan Bozdağ: Anayasa çalışmamız nihayete erdi Bakan Bozdağ canlı yayında açıkladı: Anayasa'nın 24. maddesi değişecek Diyarbakır Cezaevi'ne kilit vuruldu! Bozdağ'dan Anayasa değişikliğiyle ilgili açıklama Adalet Bakanı Bozdağ gündem olan o anlara ilişkin açıklama yaptı Bakan Bozdağ duyurdu: 24. ve 41. madde çalışmaları tamam Bakan Bozdağ maden şehidinin başında Kuran-ı Kerim okudu Bakan Bozdağ yaralı madencileri ziyaret etti Amasra'daki Bozdağ ve Dönmez'den önemli açıklamalar: Alanı kapatma kararı aldık Adalet Bakanı duyurmuştu, detaylar ortaya çıktı: Bir gün de olsa cezaevine girecek! Bozdağ'dan Erdoğan'ın Anayasa değişikliği teklifiyle ilgili flaş açıklama Bozdağ'dan, "başörtüsü teklifi" değerlendirmesi: Bu zihniyetin seçime dönük kamufle edilmesi Bakan Bozdağ'dan ABD Başkanı Biden ve AB'ye sert sözler! Bakan Bozdağ: İsveç ile iade görüşmesi için heyet geliyor Bozdağ: İstinaf faaliyete geçmeseydi, Yargıtay’ın önündeki dosya sayısı 5 milyondu Bakan Bozdağ ve AK Parti milletvekilleri, Başbuğ ve Çiçek hakkındaki şikayetlerini geri çekti Bakan Bozdağ, Arnavut mevkidaşı ile Faruk Fatih Özer'in iadesini görüştü Bozdağ: Biden'dan Macron’a 7 düvel 2023’e kilitlendi Bakan Bozdağ'dan İsveç ve Finlandiya'ya iade tepkisi Bakan Bozdağ'dan muhalefet liderlerine sert eleştiri: 2023'te 7'li koalisyon vaat ediyorlar 81 il barosuna tepki: Siyasi hesaplaşma ruhuyla hareket edildiği takdirde yeni düzenleme getiririz Bakan Bozdağ'dan 6'lı masayı sert eleştirdi: Hepsi yüreksiz "Yeni bir hukuk sigortası düzenini ülkemize kazandırmak istiyoruz"