Astroloji Haberleri

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

30 gün sürecek! Dinçer Güner sürpriz gelişmeleri anlattı Astrolog Hande Kazanova 12 burç için anlattı 12 burç için yorumladı: 4 burç aşık, 2 burç perişan, 3 burç zengin olacak! Asla yalan söylemeyen 3 burç belli oldu 23 Mayıs'ta ortalık yanacak... Astrolog Dinçer Güner duyurdu: 12 burç için olağanüstü 15 gün! Burçların sırlarını açıkladı: 2 burç savaşçı, 3 burç vizyoner, 2 burç hayalperest 40 yaşından sonra 'Leyla ile Mecnun' gibi aşk yaşayacak 3 burç Ünlü astrolog bugün olacaklar için önceden uyardı Hande Kazanova anlattı: Bu hafta neler olacak neler? Ajandasına not etmeyen pişman olur! Burçların en şanslı günleri belli oldu 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç sevgilisinden ayrılacak, 4 burç zengin olacak! 3 burç için 23 Mayıs'ı işaret ettiler! Hayatınız alt üst olabilir Burçlara inananlar düşük zekalı mı? 1, 3, 5 değil tam 29 gün sürecek... Astrolog Dinçer Güner yorumladı: 3 burcu tutabilene aşk olsun! Astrolog Dinçer Güner açıkladı: Aman dikkat! O gün geldi... 12 burç da fena sallanacak! 40 yaşından sonra küllerinden yeniden doğacak 3 burç! 40 yaşından sonra cinsel hayatı kararacak 2 burç 9 - 13 Mayıs tarihlerine dikkat! Astrolog Dinçer Güner: Beklenmeyeni bekleyin! Astrolog Meral Güven: Kartlarım 'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyor Gökyüzündeki değişim 12 burcu da fena etkileyecek Sevgilisini anında unutup yeni aşka yelken açmaktan çekinmeyen 3 burç! Astrolog Dinçer Güner'in paylaşımını okumayan hayatının aşkını kaçırdı! 40 yaşından sonra Ajda Pekkan olacak 3 burç! Dinçer Güner, "Bu hafta çiçek gibi" deyip 12 burca müjdeleri tek tek verdi