Adana Demirspor Haberleri - Sayfa 5

Adana Demirspor Kulübü, 28 Aralık 1940'ta Adana'da kurulmuştur. Açık mavi ve koyu lacivert renklere sahip olan spor kulübünün lakabı 'Mavi Şimşekler'dir.

Son olarak 1994-95 sezonunda Süper Lig'de (o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi) mücadele eden ve sezonu 15. sırada tamamlayarak ligden düşen Adana Demirspor, 2020-21 sezonunda TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 26 yıl sonra yeniden Süper Lig'e yükselmiştir.

Adana Demirspor maçlarını 19 Şubat 2021 tarihinde açılan ve tamamı koltuklu olmak üzere toplam 33.543 seyirci kapasitesine sahip Yeni Adana Stadyumu'nda oynamaktadır.

Adana Demirspor 6 maçlık galibiyet özlemine son verdi! Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için resmi teklif! Konyaspor, penaltılarla kazandı Spor dünyasından hain saldırıya tepki Adana Demirspor 2 dakikada puanı kurtardı CANLI İZLE! Gaziantep FK Adana Demirspor maçı TRT Spor şifresiz canlı maç izle Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri'ne Galatasaray damga vurdu Onyekuru - Murat Sancak tartışması sürüyor! Beşiktaş, Yusuf Sarı için görüşmeleri sıklaştırdı Murat Sancak'tan Yusuf Sarı'nın transferine yeşil ışık "Galatasaray'a karşı kendi oyunumuzu oynayamadık" "Icardi'yi çok seviyorum, sahada hep birbirimizi arıyoruz" Okan Buruk'tan penaltı tepkisi: "Farklı statlarda farklı kararlar veriliyor" Galatasaray Adana Demirspor engelini 3 golle aştı Okan Buruk'tan Adana Demirspor karşısında 4 değişiklik Galatasaray ile Adana Demirspor 39. randevuda Süper Lig'de sezon sonunda sözleşmesi bitecek en değerli oyuncular "Kopenhag maçına her zamanki gibi kazanmak için çıkacağız" Adana Demirspor'da teknik direktörlük koltuğuna 3 aday Adana Demirspor ayrılığı resmen duyurdu Samsunspor'dan hakem tepkisi Adana Demirspor'a evinde Samsunspor çelmesi Kayserispor ile Adana Demirspor puanları paylaştı Ünlü futbolcu trafik kazası geçirdi