Adana Demirspor Haberleri - Sayfa 4

Adana Demirspor Kulübü, 28 Aralık 1940'ta Adana'da kurulmuştur. Açık mavi ve koyu lacivert renklere sahip olan spor kulübünün lakabı 'Mavi Şimşekler'dir.

Son olarak 1994-95 sezonunda Süper Lig'de (o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi) mücadele eden ve sezonu 15. sırada tamamlayarak ligden düşen Adana Demirspor, 2020-21 sezonunda TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 26 yıl sonra yeniden Süper Lig'e yükselmiştir.

Adana Demirspor maçlarını 19 Şubat 2021 tarihinde açılan ve tamamı koltuklu olmak üzere toplam 33.543 seyirci kapasitesine sahip Yeni Adana Stadyumu'nda oynamaktadır.

Fernando Santos'tan Adana Demirspor karşısında 3 değişiklik Beşiktaş ile Adana Demirspor 40. randevuda Adana Demirspor ile Ankaragücü yenişemedi Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi resmen başladı Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor! İşte yeni takımı Adana Demirspor'da Hikmet Karaman sesleri Kupada büyük sürpriz! 2. Lig ekibi 24 Erzincanspor, Adana Demirspor'u yıktı Adana Demirspor kötü gidişatını Rize'de de sürdürdü Luis Nani'den bomba itiraf: "Cristiano Ronaldo bana Türkiye'yi sordu" Adana Demirspor 1 puana razı oldu Beşiktaş'ın yeni transferine Murat Sancak'tan imalı yorum Jonas Svensson resmen Beşiktaş'ta! Adana Demirspor'a Yusuf Sarı'dan kötü haber Milli futbolcu Yusuf Sarı'dan sakatlık açıklaması Adana Demirspor'da yaprak dökümü sürüyor! Bir ayrılık daha Başakşehir ve Adana Demirspor maçında gol sesi çıkmadı Adana Demirsporlu M'Baye Niang'dan maaş açıklaması: "4 ay ödeme alamadım" Adana Demirspor'da o isimle yollar ayrıldı! Belhanda, Adana Demirspor'dan ayrıldı Adana Demirspor'a geri döndü Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Yusuf Sarı için transfer açıklaması Adana Demirspor'da flaş ayrılık Adana Demirspor 6 maçlık galibiyet özlemine son verdi! Beşiktaş'tan Yusuf Sarı için resmi teklif!