Adana Demirspor Haberleri - Sayfa 3

Adana Demirspor Kulübü, 28 Aralık 1940'ta Adana'da kurulmuştur. Açık mavi ve koyu lacivert renklere sahip olan spor kulübünün lakabı 'Mavi Şimşekler'dir.

Son olarak 1994-95 sezonunda Süper Lig'de (o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi) mücadele eden ve sezonu 15. sırada tamamlayarak ligden düşen Adana Demirspor, 2020-21 sezonunda TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 26 yıl sonra yeniden Süper Lig'e yükselmiştir.

Adana Demirspor maçlarını 19 Şubat 2021 tarihinde açılan ve tamamı koltuklu olmak üzere toplam 33.543 seyirci kapasitesine sahip Yeni Adana Stadyumu'nda oynamaktadır.

Adana Demirspor, Youcef Atal'ın peşinde Adana Demirspor, Maestro'yu kadrosuna kattı Jose Rodriguez, Süper Lig'e döndü Adana Demirspor, Rodriguez'i TFF'ye bildirdi Çaykur Rizespor, Akintola'yı duyurdu Adana Demirspor'a Kolombiyalı sağ kanat Pendikspor, Badou Ndiaye'yi renklerine bağladı Thiam ve Umut Nayir Pendikspor'a hayat veriyor Ertaç Özbir, Ankaragücü'ne transfer oldu Adana Demirspor'dan bir transfer daha Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası Breyton Fougeu resmen Adana Demirspor'da Adana Demirspor'dan hücum hattına takviye Adana Demirspor'da bir ayrılık daha M'Baye Niang, Serie A'ya dönüyor Adana Demirspor, Badou Ndiaye ile yollarını ayırdı "Deplasmanda telafi etmek zorundayız" "Hatayspor'u ailem yerine koydum" Hatayspor'a nefes aldıran galibiyet Belhanda'nın yeni takımı belli oldu Adana Demirspor'a İranlı sol bek Adana Demirspor, Michut'nun bonservisini aldı! Beşiktaş ve Galatasaray devreye girdi "Beşiktaş'ın şu andaki kadrosu bu büyüklüğün seviyesinde değil" "İkinci yarıda sadece mücadele ettik"