Adana Demirspor Haberleri - Sayfa 6

Adana Demirspor Kulübü, 28 Aralık 1940'ta Adana'da kurulmuştur. Açık mavi ve koyu lacivert renklere sahip olan spor kulübünün lakabı 'Mavi Şimşekler'dir.

Son olarak 1994-95 sezonunda Süper Lig'de (o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi) mücadele eden ve sezonu 15. sırada tamamlayarak ligden düşen Adana Demirspor, 2020-21 sezonunda TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 26 yıl sonra yeniden Süper Lig'e yükselmiştir.

Adana Demirspor maçlarını 19 Şubat 2021 tarihinde açılan ve tamamı koltuklu olmak üzere toplam 33.543 seyirci kapasitesine sahip Yeni Adana Stadyumu'nda oynamaktadır.

"Kopenhag maçına her zamanki gibi kazanmak için çıkacağız" Adana Demirspor'da teknik direktörlük koltuğuna 3 aday Adana Demirspor ayrılığı resmen duyurdu Samsunspor'dan hakem tepkisi Adana Demirspor'a evinde Samsunspor çelmesi Kayserispor ile Adana Demirspor puanları paylaştı Ünlü futbolcu trafik kazası geçirdi PFDK'den kulüp başkanlarına ceza yağmuru: Ali Koç'a 45 gün hak mahrumiyeti Adana Demirspor'a Balotelli'den kötü haber! Fenerbahçe'den hakem tepkisi: "Sokak kavgası mı futbol maçı mı?" "Puan kayıpları olacak, bunlar çok normal şeyler" Adana'da gol sesi çıkmadı İsmail Kartal'dan Livakovic kararı Fenerbahçe'nin Adana Demirspor maçı kamp kadrosu açıklandı 3 temsilcimiz de haftayı yenilgiyle tamamladı, işte ülke puanındaki son durum Adana Demirspor Konyaspor karşısında farka koştu Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu TFF Fair Play Ödüllerinin kazananlarını açıkladı: Samsunspor, Kluivert, Muslera... Fatih Karagümrük'e galibiyeti Fenerbahçe'nin eski yıldızları getirdi Murat Sancak, Erden Timur'un açıklamalarını değerlendirdi Mario Balotelli Ibrahimovic'in eleştirisine Şampiyonlar Ligi kupasıyla cevap verdi "Trabzonspor'a daha fazla gol atamadığımız için üzgünüz" Adana Demirspor, Trabzonspor'u tek golle geçti CANLI MAÇ İZLE! Adana Demirspor Trabzonspor Trendyol Süper Lig maçı canlı izle