Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (8 Eylül Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Akşehir ve Eber tamamen kurudu, Van Gölü çekiliyor... ?

Türkiye'nin en büyük doğal göllerinden olan Akşehir ve Eber Gölleri tamamen kurudu. Türkiye'nin en büyük gölü Van Gölü'nde su çekilmeleri yaşanırken doğal tatlı su gölleri olan Beyşehir ve Eğirdir'de de su kayıpları var. O kadar çok göl kurudu ki en büyük göller listesini güncellemek gerekiyor.

Bir ayda Covid'den ölen insan sayısı, son 6 günde hayatını kaybetti

Salgında ölüm rakamları, sonbaharla birlikte tekrar yükselişe geçti... Temmuz ayında virüs nedeniyle bin 600 kişi hayatını kaybederken, sadece Eylül ayının ilk 6 gününde bu rakam bin 700'e yaklaştı. Uzmanlar, yaz aylarındaki rehavetin faturasını görmeye başladığımızı söylüyor.

Milli Takım neden tarihi bir hezimet yaşadı? Demeç savaşları ve Euro 2020'nin hayaleti!

Türkiye A Milli Futbol Takımı tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Euro 2020'de sıfır çektik, Hollanda tarafından bozguna uğradık, 1987'den bu yana en büyük yenilgimizi aldık. Takımlarında harikalar yaratan milliler sahada neden bu halde? Euro 2020'nin hayaleti hala bizimle mi?

146 yıl sonra gelen tartışma: M mi U mu?

Dünyanın en eski ikinci metro hattına sahip İstanbul 146 yıl sonra metronun sembolünü tartışmaya başladı. M mi olsun U mu? Erken cumhuriyet döneminden 80'lere kadar hazırlanan pek çok metro projesi çeşitli gerekçelerle hayata geçmemişti. 80'lerin sonuyla birlikte kent bir metro şantiyesine döndü.

Mavi hap mı kırmızı hap mı? ?? Matrix 4 sinemaya ne getirecek?

Mavi hap mı kırmızı hap mı? Bu sorunun üzerinden 21 yıl geçti. Kırmızı hapı seçen Neo'nun maceraları yeniden beyaz perdeye aktarılıyor. Peki Matrix'i bu kadar özel yapan neydi? Yeni seri sinemaya nasıl bir yenilik getirecek? Yoksa sadece bir devam filmi mi izleyeceğiz?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber