Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (24 Mayıs Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

İkinci el eşya satan dükkanlar kamera kuralına ne kadar uyuyor? 'Karşılamak istemeyen var...'

Valilik, hırsızların satış yapmasının önüne geçmek için geçtiğimiz yıl nisan ayında ikinci el eşya alım satımı yapan işletmelere güvenlik kamerası takılmasını zorunlu kılmıştı. Uygulamanın üzerinden bir yıl geçti ama...

ABD Başkanı Joe Biden, Çin'e neden gözdağı verdi? Rusya gibi olmasın!

ABD Başkanı Joe Biden'ın "Çin, Tayvan'ı işgal ederse askeri yanıt veririz" açıklaması hem ABD'de hem de Çin'de gündemi baştan aşağı değiştirdi. Akıllara 2021 sonbaharında ABD ile Çin arasında yaşananlar gelirken Rusya'nın Ukrayna'yı işgali de dengeleri değiştirdi... Peki Biden, Çin'i neden uyardı?

Mısır, ekmeği kurtarmanın peşinde...

103 milyon nüfuslu Mısır Ortadoğu'nun en kalabalık ülkesi. Yüzde 98'i çöl olan bu ülke halkını doyurmak için yüklü miktarda buğday ithal etmek zorunda. Rusya Ukrayna savaşı sonrası küresel buğday pazarının sarsılmasının Mısır'a etkisi çok ciddi boyutlarda.

Kiralık konut sorunu nasıl çözülecek? Masadaki formüller ve sorunlar...

Türkiye'nin son dönemdeki önemli gündem maddelerinden biri de kiralık konut sorunu. Hükümet bu soruna ilişkin çözüm yolları ararken masaya farklı örnekler de geliyor. Amsterdam, Berlin, New York... Bu şehirlerde sistem nasıl işliyor? Türkiye'deki sorunun temel kaynağı ne? Problem nasıl aşılır?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber