Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Şubat Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Türkiye'den Ukrayna'ya seyahatler ne durumda?

Türk vatandaşlarının yükselen döviz kuru ile birlikte ekonomik olarak yurt dışı tatili yapabileceği ülkelerin sayısı kısıtlı. Bu ülkelerden biri kimlikle gidilebilen Ukrayna ancak ülkedeki belirsizlik bazı tatilcileri düşündürüyor.

 Vatandaş tasarrufu mahalledeki elektrikçiye sordu... 'Ben de yapamıyorum!'

Türkiye'nin gündem maddelerinin başında elektrik faturaları geliyor. Hem vatandaş hem de esnaf, tasarruf yolları aramakta. Bu noktada insanlar mahallelerindeki elektrikçilerden yardım istiyor ya da beyaz eşyalarını tasarruf düşüncesiyle yenilemeyi düşünüyor. Ancak elektrikçilerde de çare sınırlı!..

'Artık Instagram kullanmıyorum...' Sosyal medya detoksu ne kadar mümkün?

Yaşadığımız çağda sosyal medya kullanımı bir şeylerden haberdar olabilmek için vazgeçilmez gibi durmakta. Bazımız ise sosyal medyaya adeta bağımlı... Saatlerimizi telefonun ekranında geçirebiliyoruz. Peki bundan kurtulmak mümkün mü? Ne yapmak lazım? Başaranlar anlatıyor...

Yeni Batman neden ilhamı 80'lerden aldı? Nolan'ın koyduğu çıtayı geçebilecek mi?🦇

Batman'in yeni filmi 4 Mart'ta vizyona giriyor. Yönetmen Mat Reeves senaryo olarak olmasa da daha önce görülmedik bir eser ortaya koymaya kararlı. Peki Christopher Nolan'ı geçebilecek mi? Başrole nasıl karar verdi?

Hafta sonu neler oldu? (12-13 Şubat 2022)

Türkiye'de hafta sonu da gündem durmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan temel gıda ürünlerinde KDV'nin yüzde 8'den 1'e indiğini açıklarken, 6 muhalefet partisinin kritik zirvesi gerçekleştirildi. Siz tatildeyken hafta sonu neler olduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki başlıklara bir göz atın.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber