Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Mayıs Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Pandemiden endemiye geçiş! Virüs hayatımızda hep mi olacak?

Covid-19 salgınıyla ilgili olarak hala birçok konuda bilinmezlikler devam ediyor. Özellikle varyantlarla birlikte hız kazanan salgın endişeye sebep olurken, 'Acaba virüs tamamen yok olmayacak mı?' sorusu akıllara kazındı. Peki yok olmayacaksa, biz ne yapacağız?

Pandemide 86 bin kişi nasıl milyoner oldu?

Pandeminin etkin olduğu son bir yılda banka hesaplarında 1 milyon TL üzeri bulunanların sayısı yaklaşık 86 bin kişi birden arttı. Milyonerler, bir yılda servetlerine 552.5 milyar TL kattı. Ev, otomobil fiyatlarının artması ve faiz gelirlerinin yükselmesi milyoner sayısını patlattı. 

Hepsi dünyanın gözü önünde oluyor! İsrail vurdukça çocuklar ölmeye devam ediyor

İsrail, Filistin'e saldırılarını artırdıkça çocuklar ölmeye devam ediyor. 2000-2020 yılları arasında 2 binden fazla Filistinli çocuk İsrail zulmünden yaşamını yitirdi. Son saldırılarla birlikte bu sayı maalesef artmaya devam ediyor... 

İki günde 45 milyar doları gördü! Bir finansal balonu önden tanıyabilir misiniz?

İki gün önce piyasaya çıkan bir kripto paranın işlem hacmi 45 milyar dolara çıktı! NFT'ler rekor fiyatlara satılıyor. Ne zaman yeni bir yatırım aracı çıksa bazıları bunun bir 'balon' olduğunu bazıları ise 'sağlam' olduğunu söyler. Peki ya bir yatırım aracının balon olduğunu anlayabilir misiniz? 

Yapay zeka nereye gidiyor? Motorcu genç kadın 50 yaşında adam çıktı

Yapay zekanın geldiği nokta ürkütücü sonuçlar doğurabiliyor. 50 yaşındaki Japon motosiklet tutkunu Yasuo Nakajima aylar boyunca çizdiği 'genç ve güzel kadın' imajı ile binlerce takipçi topladı.

Sonraki Haber