Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Ağustos Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Afganistan'ın son umudu bu kızlar: 'Kadınlara ne kadar baskı uygularsanız...'Pentagon, Kabil'in beklenenden kısa sürede düşeceğini söylüyor. Bu gerginlik içinde sadece kızların okuduğu Zarghoona Lisesi'nde endişeli bekleyiş sürüyor. Kızlar ülkenin son umudu olarak görülürken 18 yaşındaki Safiye, "Kadınlara ne kadar baskı uygularsanız o kadar mücadele ederiz" diyor.

Üniversite sınavlarında baraj düştü! Şimdi ne olacak?Üniversite ye giriş sınavlarında baraj puanları düştü. Peki üniversitelerin kontenjanı yeterli mi? Üniversite sınavlarına baraj neden konar?

İLGİLİ HABER

Artısı eksisi ne olacak?

Kore kültürü yeniden gündemde! Ne zaman yayıldı, Türkiye'de neden bu kadar sevildi?

Üç kız çocuğunun evden kaçması olayında 'Kore'ye gitme' iddiasının ortaya çıkması dünya çapında bir fenomen haline gelen 'K-Pop' türünü yeniden gündeme getirdi. K-Pop ve genel olarak Kore kültürü, Türkiye'de ve dünyada nasıl yayıldı?

Messi Paris Saint Germain'e ne verebilir? Muhtemel dizilim ne olacak?Yılın transferi tamam. 18 yıllık Barcelona A takım kariyerini sonlandıran Lionel Messi, Katarlı Paris Saint Germain'de. Peki Messi takıma ne verebilir? Sahadaki dizilim ne olacak? Neymar'ın bir var bir yok olduğu düşünülürse devamlılık abidesi Messi, Şampiyonlar Ligi Kupası'na göz kırpabilir...

Skandalların adamı tek yol olan istifayı seçti! 'Sen neden yüzük takmıyorsun...'Hakkındaki cinsel taciz iddiaları savcılık tarafından soruşturulan New York Valisi Andrew Cuomo istifa etti. Cuomo ardında kendisinden şikayetçi 11 kadın ve yanıtsız pek çok soru bıraktı...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber