Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Mart Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Akaryakıt fiyatlarının bu seviyesi enflasyonu nasıl etkiler?

Şubat ayında yıllık enflasyon yüzde 54'ü aştı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış enflasyonu oldukça yukarı çekiyor. Peki motorin ve benzinin fiyatı böyle artmaya devam ederse enflasyon bundan nasıl etkilenecek?

Rusların kripto varlıklarına erişim engellenir mi? Eğer yatırımları soğuk cüzdandaysa...'

Dünya'da kripto madenciliğinin en fazla yapıldığı üçüncü ülke Rusya... ABD, AB ve Ukrayna, kripto borsalara çağrıda bulunarak, Rus yatırımcılara yaptırım uygulanmasını istedi. Peki böyle bir durum olabilir mi? Başka ülkelerdeki yatırımlarını kaçıran Ruslar, kripto paraya yönelir mi?

Binlercesi Ukrayna'ya akın ediyor: 'Fitim, gencim ve eğitimliyim...'

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde iki hafta geride kalırken dünyanın dört bir yanından binlerce gönüllü ve lejyoner de Ukrayna'ya adeta akın ediyor. Hepsinin farklı motivasyonları var, Rusya ise esir düşmeleri halinde başlarına gelebilecekler noktasında net bir uyarıda bulunuyor!

Çarpıcı keşif! Köpek balıkları böyle uyuyor...

Köpek balıklarının nasıl uyuduklarına ilişkin çalışmalarını sürdüren bilim insanları çarpıcı bir sonuca vardı. Büyük beyazın da dahil olduğu bazı köpek balığı türlerinin uyumadığı düşünülürken Avustralyalı ve Yeni Zelandalı araştırmacılar köpek balıklarının uyuduğunu keşfetti. Hem de nasıl?..

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber