Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (10 Ağustos Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Yangına hazırlıklı bir orman nasıl olmalı?Türkiye tekrar benzeri bir felaket yaşamamak için yangınlar sonrası ormanların durumunu ele aldı. Uzmanlara göre orman köylüsü nüfusunun azalması ve ormanlarda eskisi kadar canlı olmaması yangının büyüme riskini artırıyor. Tekrar görüldü ki orman yolları ve emniyet şeritleri ise hayati önemde.

İLGİLİ HABER

Türkiye bunu konuşuyor

Henüz bir kara kutu: Kolombiya varyantıKoronavirüs hayatımızda oldukça varyantlar da onu takip edecek. Belçika'da 7 can alan Kolombiya varyantı şu aralar dünyanın gündeminde. Peki henüz bir kara kutu olan Kolombiya varyantını diğerlerinden ayıran özellikler ne? Bu varyantlar sonsuza kadar devam mı edecek? Türkiye'de görüldü mü?

Uganda'da neler oluyor? O isim Ankara'da tutuklandı!Afrika ülkesi Uganda'da son dönemlerde yaşananlar dikkat çekiyor. Muhalif bir blog yazarı olarak bilinen Fred Lumbuye adlı şahıs Ankara'daki Uganda Büyükelçiliği'nde tutuklandı. Peki Uganda'da tam olarak ne oluyor?

Hangi emoji, kimin için, ne anlama geliyor? ???Artık onlar olmadan iletişim yok. Emojisiz bir anlık mesajlaşma oldukça tuhaf olabiliyor. Peki gülen surat emojisi 20 yaşında bir kişi ile 30 yaşında bir kişi için aynı anlama mı geliyor?

Olimpiyat oyunları bitti, 'kask' tartışması sürüyor: 'Gerçekten gerek var mı?'Tokyo 2020 sona ermiş olsa da yarattığı heyecan dalgası sürüyor. Bu heyecana tartışmalar da dahil. İlk kez oyunlarda sahne alan kaykayda kask tartışması yaşandı. 18 yaş altı sporculara kask zorunlu kılınırken 18 yaşından büyük profesyonellerin çizgisi ise değişmedi!

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber