Arda Güler'in yaşadıklarını kimse yaşamak istemiyor... Adları Real Madrid'le anılan iki genç yıldız adayı ürktü

Real Madrid Arda Güler transfer haberleri
Arda Güler'in yaşadıklarını kimse yaşamak istemiyor... Adları Real Madrid'le anılan iki genç yıldız adayı ürktü

Barcelona'nın elinden kapılan Arda Güler, Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den beklediği değeri göremedi. Arda Güler'in yaşadıkları Real Madrid'e transfer olacakları iddia edilen iki genç yıldızı da korkuttu.

Geçen yıl temmuz ayında Real Madrid'e imza attığında Arda Güler bir fenomendi. İlk antrenmanının ardından beklentiler de arttı. Ancak ABD'deki kampta sakatlandı. Peşinden yine sakatlandı, tam iyileşti derken üçüncü kez sakatlandı.

Real Madrid formasını ancak 6 ay sonra Kral Kupası'nda Arandina deplasmanında giydi. Fena da oynamadı. Beklentilerin daha da artmasına neden oldu.

Birkaç gün önce 19 yaşına basan milli futbolcumuz, ilk maçından sonra İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'den beklediği süreleri alamadı. 3 dakika, 5 dakika, 10 dakika... Kendi göstermek için ona fırsat verilmedi. Sezon sonuna kadar da verilmeyecek gibi görünüyor. Sonrasında ise ya yedek kulübesinde beklemeyi göze alıp Real Madrid'de kalacak ya da kendisini yaşıyla yargılamayıp forma verecek bir kulübe kiralanacak.

Arda Güler'in yaşadıkları, adları Real Madrid'le anılan iki futbolcuyu da olumsuz etkiledi. 

Bahsettiğimiz isimler Mbappe ve Bellingham. İsimleri sizi şaşırtmasın. Onlar Kylian Mbappe ve Jude Bellingham'ın kardeşleri.

Arda Güler'in yaşadıklarını kimse yaşamak istemiyor... Adları Real Madrid'le anılan iki genç yıldız adayı ürktü - Resim : 1
Ethan Mbappe

Ethan Mbappe'nin PSG ile 30 Haziran'a kadar sözleşmesi var. Takımda kalıp kalmayacağı tıpkı abisi gibi belli değil. İspanyol medyası iki Mbappe'nin de takıma katılabileceğini yazıyor. Ancak Ethan'ın Carlo Ancelotti'nin takımında şu an için forma giymesi beklenmiyor. Gelirse alt takım Castilla'ya gönderilecek.

İkinci isim ise Jobe Bellingham. Abisinin fenomen olduğu Real Madrid'e gelmesi muhtemel. Ancak onun durumu da Ethan'la aynı. As takımda olma ihtimali yok. Castilla'ya transfer olacak. 

Arda Güler'in yaşadıklarını kimse yaşamak istemiyor... Adları Real Madrid'le anılan iki genç yıldız adayı ürktü - Resim : 2
Jobe Bellingham

Her iki oyuncuyu düşündüren şey ise A Takım'da yer almak için çabalayan Arda Güler'in ne yaparsa yapsın Ancelotti'den yeterince süre alamaması. Ethan da Jobe de bu kadar yetenekli olmasına rağmen milli futbolcumuzun forma bulamamasından ürkmüş durumda. Yeteneğin yanı sıra baskıya dayanıklı olma, sabır, güçlü bir zihniyet ve sağlıklı bir yaşamın da Real Madrid'de oynayabilmek için şart olduğunun farkındalar.

Bakalım Ethan ve Jobe muhtemelen kariyerlerine zarar verecek kararı alıp Real Madrid'e mi gelecekler yoksa kendi yollarından mı devam edecekler.