Yemek Sepeti CEO'sundan Mansur Yavaş'a yanıt

Yemek Sepeti CEO'sundan Mansur Yavaş'a yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin esnafa destek için Lezzet Ankara uygulamasını başlattığını açıklamasının ardından Yemek Sepeti CEO'su Nevzat Aydın'dan hem tebrik hem de eleştiri geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bölge esnafına destek olmak için Lezzet Ankara uygulamasını duyurdu. Buna göre işletmeler menülerini sisteme girerek Lezzet Ankara portalı üzerinden yüzde sıfır komisyonla yemek satışı yapabilecek. 

Mansur Yavaş'ın duyurduğu projeye sosyal medyada övgüler yağarken bir yorum da Yemek Sepeti CEO'su Nevzat Aydın'dan geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin paylaşımına "Dünyada bir ilk olmuş başkanım. Rekabet güzel şey. Sizi seviyoruz" yazan Aydın, başka bir tweet'in altına ise "Şaka bir yana rakip olmayan bir devlet kalmıştı. Yüzde 0 az olmuş, üzerine para verilmeli" yazdı. 

Kimi kullanıcılar da Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kamuyu temsil ettiğini ve bu sektöre girmesinin doğru olmadığını yazdı. Kimi kullanıcılar ise bu uygulamayla restoran sahiplerinden diğer şirketlerce talep edilen komisyonların düşeceğini ve kazananın esnaf olacağını yazdı.  

Yemek Sepeti lezzet ankara Mansur Yavaş Nevzat Aydın