Vedat Milor trene bindi, manzarayı görünce "Japon gençliği nereye gidiyor?" diye sordu

Yaşam Haberleri Sosyal Medya Japonya

Yemek eleştirmeni ve gastronomi yazarı Vedat Milor, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Japonya'da yolculuğu sırasında trende büyüklerine yer veremeyen Japon gençlerini eleştirdi.

Japonya'da bir trene binen Vedat Milor, Japon gençlerini eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Yaptığı paylaşıma "Japon gençliği nereye gidiyor? O kadim örf ve adetleri ne zaman kaybettiler? (Not: Yıllık boomer’lık kontenjanımı doldurmak istedim)" ifadelerine yer veren Milor şöyle konuştu:

"Japonya ile ilgili birçok izlenimim olumlu, yalnız gençler açısından bakarsanız şunu söyleyeyim. Biz çok daha düşünceli ve misafirperveriz. Kalabalık bir trene bindik. Banliyo treni gibi devamlı anons ediliyor. Bazı altı tane koltukta yaşlı ve ihtiyacı olan insanlar için gençler yeşil avantajını kullandı. O özellikle yaşlılara ayrılan yerlere geçtiler. Devam telefonlarını oynuyorlar, bakmama rağmen hiçbir şekilde hiç kimse gördüğünüz genç kız ve genç oğlanlar, hiç kimse yüzümüze bile bakmayıp koltuklarını bize vermek istemedi. Biz de bu olmaz, ayağa kalkınır. Büyüğe bir saygı vardır. Anladığım kadarıyla Japon gençliğinde hiçbir şekilde böyle bir saygı kalmamış." 

Vedat Milor trene bindi, manzarayı görünce "Japon gençliği nereye gidiyor?" diye sordu - Resim : 1

 

Kaynak: Haber Global TV

japonya Vedat Milor sosyal medya japonya japon