Sultan Arınır ile 'Gün İçinden' Haber Global'de

Haber Global
Sultan Arınır ile 'Gün İçinden' Haber Global'de

Sultan Arınır, 13 Aralık Pazartesi itibarıyla Haber Global’de Haber Spikerliği görevine başladı. Arınır, Hafta içi 12.00 – 14.00 saatleri arasında “Gün İçinden” haber kuşağını sunuyor.

Arınır, gün içinde yaşanan gelişmeleri ve gündeme ilişkin en son haberleri canlı bağlantılar ve uzman konuklarla ekrana taşıyor. Ayrıca, “Artı Eksi” tartışma programında konuklarıyla gündemdeki konuları ele alıyor.

Sultan Arınır; “Çok tecrübeli, haber heyecanı yüksek bir ekiple çalışacağım. Günün sıcak gelişmelerini gün içinde vermek bir yana, haftada bir de siyasetin nabzını tutacağımız bir programla da seyirci karşısına çıkacağım. Gündemde ne varsa tüm açıklığıyla konuşacağız.” dedi.

Sultan Arınır Hakkında:

1987 yılında doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sosyoloji okudu. Reuters'ta 'Making Television News' eğitimi aldı. Haberciliğe üniversitenin son senesi, 2009 yılında Cnn Türk televizyonunda başladı.

Önce muhabirlik ardından haber spikerliği yaptı. 2013 yılında Ntv'ye transfer oldu.

Haber spikerliğinin yanı sıra pek çok ödül alan, engellilerin başarı hikayelerinin anlatıldığı Yeter ki İste isimli bir program sundu.

Aynı zamanda Tekno Hayat isimli bir programla da 2 sezon boyunca teknoloji ve bilim dünyasından son gelişmeleri aktardı.

2018 yılında Cnn Türk'e döndü. Yaklaşık 4 yıl gün içi haberlerini sundu. Tartışma programlarında da moderatörlük görevi üstlendi.

2021 yılının sonunda Haber Global'e transfer oldu. Hafta içi 12.00 – 14.00 saatleri arasında “Gün İçinden” haber kuşağı ile gündeme ilişkin son durumu aktaracak.

sultan arınır Haber Global ekran yüzleri Haber Global programları gün içinden