Sonbaharda mutlaka kullanmak gerekiyor! Canan Karatay kuru öksürüğe doğal reçeteyi yazdı

Doğal Yöntemler Sağlık Canan Karatay
Sonbaharda mutlaka kullanmak gerekiyor! Canan Karatay kuru öksürüğe doğal reçeteyi yazdı

Sonbahar aylarının gelişi ile birlikte pek çok kişinin şikayetçi olduğu kuru öksürük sorunu da yeniden görülmeye başladı. Hastalıklar ile birlikte bir yan etki olarak başlayıp hastalıktan sonra dahi kamaya devam eden kuru öksürüğe doğal çözümü ise Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı.

Sonbahar ve kış aylarında sıklıkla görülen üst solunum yolu hastalıklarının bir yan etkisi olan kuru öksürük hastalık geçtiğinde dahi varlığını koruyabilir. Kuru öksürüğün ortaya çıktığı anlarda ise doğal yöntemler kullanarak rahatsızlıktan kısa sürede kurtulabilirsiniz. Prof. Dr. Canan Karatay kuru öksürükten kurtulmanın doğal yolunu açıkladı. 

KURU ÖKSÜRÜĞE SON VERİYOR

Yaptığı açıklamalar ile sürekli gündemde kalmayı başaran sağlıklı yaşam uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay bu kez de kuru öksürük sorununa dikkat çekti. Üst solunum yolu hastalıklarının bir yan etkisi olarak başlayan ve hastalıktan sonra dahi geçmeyen kuru öksürüğe doğal reçeteyi uzman doktor yazdı. 

Sonbaharda mutlaka kullanmak gerekiyor! Canan Karatay kuru öksürüğe doğal reçeteyi yazdı - Resim : 1

İŞTE CANAN KARATAY'IN DOĞAL REÇETESİ

Prof. Dr. Canan Karatay kuru öksürük sorununu kısa sürede geçirmek için en sağlıklı doğal yağlar arasında sayılan zeytinyağının kullanımına dikkat çekti. Canan Karatay'ın reçetesine göre zeytinyağının yumurta ile karıştırılarak tüketilmesi boğazdaki tahrişi ortadan kaldırıyor ve kuru öksürüğü anında geçiriyor. Aynı zamanda antibakteriyel özellikleri olan zeytinyağı kış aylarında sağlıklı kalmaya yardımcı oluyor. 

Sonbaharda mutlaka kullanmak gerekiyor! Canan Karatay kuru öksürüğe doğal reçeteyi yazdı - Resim : 2

KARBONATLI SU DA KULLANABİLİRSİNİZ

Sağlık açısından faydalı olan karbonatı da kuru öksürük şikayetinden kurtulmak için kullanabilirsiniz. Karbonatın doğal iyileştirici özelliği boğazda kuru öksürüğe neden olan tahrişin giderilmesini sağlar. Kuru öksürükten kurtulmak için karbonatlı su ile gargara yapabilirsiniz. 

Sonbaharda mutlaka kullanmak gerekiyor! Canan Karatay kuru öksürüğe doğal reçeteyi yazdı - Resim : 3

DOĞAL MUCİZE KEMİK SUYU

Canan Karatay aynı zamanda kuru öksürük sorunu gibi belirli sağlık sorunlarından kurtulmak için kemik suyu, tuz ve limon karışımını önerdi. Hastalıklardan korunmaya yardımcı olan ve kolajen üretimini destekleyen kemik suyu sağlıklı iki malzeme olan tuz ve limon ile birleştirilip tüketildiğinde boğazda oluşan tahrişi ortadan kaldırıyor ve kuru öksürüğü gidermeye yardımcı oluyor.