Vincenzo Montella süre istedi

A Milli Takım
Vincenzo Montella süre istedi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

İtalyan basınında yer alan haberlerde TFF'nin A Milli Takım teknik direktörlük görevi için Vincenzo Montella'ya teklif yaptığı, İtalyan hocanın da düşünmek için süre istediği iddia edildi.

A Milli Takım teknik direktörlüğü için adı geçen adaylardan birisi de Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Vincenzo Montella.

Adana Demirspor'a oynattığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan İtalyan çalıştırıcı, Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmelerini sürdürüyor.

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre; TFF'nin Stefan Kuntz'tan boşalan teknik direktörlük görevi için bir numaralı adayının Montella olduğu belirtiliyor.

Haberde 49 yaşındaki çalıştırıcı ile ilk temasların kurulduğu belirtilirken, Montella'nın düşünmek için süre istediği ileri sürüldü.

İtalyan hocanın önceliğinin kulüp kariyerine devam etmek olduğu fakat Türkiye gibi önemli bir milli takımdan teklif geldiği için bu öneriyi değerlendirme kararı aldığı bildirildi.

Birkaç gün içerisinde Montella'nın cevap vermesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

A Milli Futbol Takımı A Milli Takım A Milli Takım Haberleri stefan kuntz Joachim Löw Vincenzo Montella Abdullah Avcı Fatih Terim