Şişe kapağına döner tekme (#bottlecapchallenge) çılgınlığı

Derya Uluğ Instagram Sosyal Medya bottlecapchallenge

Ünlü popçu Derya Uluğ, Jason Statham'la birlikte sosyal medyada çılgınlık haline gelen şişe kapağını döner tekmeyle açma (bottlecapchallenge) trendine uydu. Uluğ'un döner tekmesini takipçileri beğeni yağmuruna tuttu

Özellikle instagram'ın sosyal medyada yükselişiyle birlikte meydan okuma anlamına gelen 'challenge'lar her yıl trend haline geliyor. Bunun en çarpıcı örneğini ALS hastalığına dikkat çekmek için başlayan #Icebucketchallenge ile gördük. Bu akımla birlikte dünyada ve Türkiye'de çok ünlü isimler başlarından aşağıya buz dolu su kovasını birbiri ardına boca etti. Önceleri bir farkındalık için başlayan bu meydan okumalar zamanla eğlenceye ve sırf sosyal medyada trend yaratmaya doğru evrildi.

İşte bunun son örneklerinden biri #bottlecapchallenge hashtag'iyle başlayan bir akım. Aslında çok da ünlü olmayan isimlerle başlayan bu meydan okumaya aksiyon filmlerinin vazgeçilmez ismi Jason Statham da karşılık verince bir anda instagram'da döner tekmeler uçuşmaya başladı. Türkiye'den ise belki de son dönemin en çarpıcı meydan okuması ünlü pop şarkıcısı Derya Uluğ'dan geldi. Derya Uluğ'un şişe kapağını döner tekmeyle açmasıyla sosyal medya renklendi. Uluğ'un döner tekmesi 300 binden fazla görüntülenirken onbinlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.


Derya Uluğ döner tekme instagram