Rihanna yeni kitabı The Rihanna Book'u müzede tanıttı

Rihanna yeni kitabı The Rihanna Book'u müzede tanıttı

Müzik dünyasındaki başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Rihanna, kitap sahibi olan ünlüler kervanına katıldı. Ünlü şarkıcı yeni kitabı The Rihanna Book'un tanıtımını Guggenheim Müzesi'nde yaptı.

Ünlü şarkıcı Rihanna, lüks moda markasıyla moda dünyasında boy gösterdikten sonra kitap yazarlığına da el attı. 

Rihanna, çocukluğundan dünya turnesine, sıra dışı moda gösterilerinden ailesi ve arkadaşlarıyla özel anlarına kadar hayatından pek çok detayı içeren fotoğraflı otobiyografi kitabı 'The Rihanna Book'u hayranlarıyla buluşturdu. Kitabının tanıtımını New York Guggenheim Müzesi'nde yapan şarkıcı tanıtıma Saint Laurent tasarımı leopar desenli elbisesi ve Anthony Vaccarello imzalı çizmeden oluşan kombiniyle katıldı.

Rihanna yeni kitabı The Rihanna Book'u müzede tanıttı - Resim : 1

Tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan şarkıcı, kitap çalışmasında görev alan görsel yönetmenler Nikolai ve Simon Haas’a, Phaidon Yayınevi’ne, kitabın editörü Jen O'Hill’e ve kitaba katkı sağlayan arkadaşı Melissa Forde’ye teşekkür etti.

Rihanna yeni kitabı The Rihanna Book'u müzede tanıttı - Resim : 2

The Rihanna Book, klasik basımın yanı sıra lüks ve ultra lüks basımlarıyla da kitabevi raflarında yerini aldı. Beş yıllık bir çalışmanın ürünü olan 504 sayfalık otobiyografi kitabında bin adet fotoğraf bulunuyor.

Rihanna yeni kitabı The Rihanna Book'u müzede tanıttı - Resim : 3

175 dolara satılan kitap, dünyada 10 Ekim’de piyasaya çıktı.

Rihanna müze tanıtım