Nicole Kidman, Scientology tarikatı yüzünden çocuklarını göremiyor

Nicole Kidman, Scientology tarikatı yüzünden çocuklarını göremiyor

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Nicole Kidman, Tom Cruise ile evli olduğu dönemde evlat edindikleri iki çocuğunun, Scientology tarikatına katıldığını ve bu nedenle onları göremediğini açıkladı.

Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman, Tom Cruise ile evli olduğu dönemde evlat edindikleri iki çocuğunu göremediği için şikayet etti. Çocuklarının babalarını takip ederek Scientology inancını benimsediğini ve tarikatı kendisine tercih ettiklerini belirtti.

'Big Little Lies' (Büyük Küçük Yalanlar) dizisinin yıldızı Kidman, 26 ve 24 yaşlarında olan Connor ve Isabella ile bozulan ilişkisinin sorumlusu olarak Scientology tarikatını gösterdi.

The Sun gazetesine bir açıklama yapan Kidman, "Annelik bir yolculuk. İnanılmaz inişler ve çıkışlar olacaktır, ister biyolojik anne ol, ister evlat edin. Ancak bir çocuğun ihtiyacı olan şey sevgidir. Onlar Scientologist olmayı seçtiler. Ebeveyn olarak bizim görevimiz her zaman koşulsuz sevgi sunmaktır. Bunu dışında bir şey değil, 'Seni sevmek ve desteklemek için buradayım' demektir" ifadelerini kullandı. Oyuncu, çocukları ile ilişkisini düzeltmek istediğini, aralarındaki mesafenin kapanmasını umduğunu dile getirdi. 

ÇODUKLARININ MUTLU GÜNLERİNE KATILAMADI

Dünyanın en katı tarikatlarından biri olarak gösterilen Scientology, bu inancı benimsemeyen kişilerle yakın ilişki kurmayı yasaklıyor.  

Kidman, kızı Isabella'nın 2015 yılında Londra'da yapılan düğününe davet edilmemişti. Oğlu Connor'ın nişan töreninden de uzak tutulduğu iddia edilmişti. 

Şarkıcı Keith Urban ile evlenen Nicole Kidman, bu evliliğinde Sunday (10) ve Faith (8) adında iki kız çocuğu dünyaya getirdi. Tom Cruise ise yine oyuncu olan Katie Holmes ile evlenerek Suri (12) adında bir kız çocuğu sahibi oldu. 

Nicole Kidman Scientology tarikatı Isabella Tom Cruise