Manchester'da vereceği kiradan çok daha ucuza Türkiye'de her şey dahil 5 yıldızlı otelde 28 gün kaldı!

Ajans Bizim
Sosyal Medya
Manchester'da vereceği kiradan çok daha ucuza Türkiye'de her şey dahil 5 yıldızlı otelde 28 gün kaldı!

İngiliz Josh Kerr, Manchester şehir merkezindeki dairesini Türkiye'deki her şey dahil otelle değiştirdi, çünkü onun için daha ucuzdu.

MailOnline'nın haberine göre, Josh Kerr 28 gün boyunca Antalya'da her şey dahil beş yıldızlı bir otelde kaldı ve uzaktan çalıştı.

Manchester'daki dairesini kiralamaktan daha ucuza geleceğini fark ettikten sonra beş yıldızlı her şey dahil bir otele taşınan Josh Türkiye'de bir ay geçirerek "rüyasını yaşadı." Josh Kerr, bir ay boyunca bir tatil köyünde yaşamanın kendisine şehir merkezindeki dairesinden daha ucuza mal olacağını fark edince çektiği video TikTok'ta viral oldu.

24 yaşındaki genç, Türkiye'de her şey dahil bir tatil köyünde 28 gece için rezervasyon yaptırmanın uçuşlar dahil sadece 938 sterline mal olacağını keşfetti. On the Beach portalının patronları viral klibi fark ettikten sonra, ona Türkiye'ye uçması için teşvik ettiler. 

Josh kaldığı süre boyunca uzaktan çalışmayı planlıyordu ve On the Beach o yokken faturalarını, belediye vergisini ve kirasını karşılayacaktı. TikToker şimdi yağmurlu Manchester'a geri döndü ve MailOnline'a "rüyayı yaşadığını" söyledi.

28 gün boyunca Antalya'daki Port River Hotel and Spa'yı evi olarak kullanan TikToker, burada 20 derece sıcaklığın tadını çıkardı, öğle tatilinde havuzda yüzdü ve sahile gitti. MailOnline'a bunun "bu kadar ucuz bir maliyetle birinci sınıf bir yaşam tarzı" olduğunu söyledi.

Video viral oldu

Antalya'da kalmasının faydaları Manchester'daki dairesinin faydalarından çok daha ağır basıyordu. Josh bir ay boyunca yemek pişirmek ve temizlik yapmak için parmağını bile kıpırdatmak zorunda kalmamış ve "beş havuz" seçeneğine sahip olmuş. "Düşünüyorum da, kendimi Türkiye'ye geri götürmem gerekiyor" diye ekledi.

Yine de "sonunda canının çektiği şeyler vardı" ve havuzlar yılın bu zamanında oldukça soğuk olduğu için birkaç olumsuzlukla karşılaştı. Genel deneyim başarılıydı ve Josh şimdi Las Vegas'ı ele almayı planlıyor.

Josh, 10 Şubat Cumartesi günü yayınladığı orijinal videosunda şunları söyledi: "5 yıldızlı her şey dahil bir tatil köyünde yaşamanın Manchester'da yaşamaktan daha ucuz olduğunu öğrendim. Bu yüzden On The Beach'e girdim ve Manchester'dan 1 Nisan'a kadar aradım çünkü neden olmasın, 28 gece, bir yetişkin.

"Her şey dahil" diye aratın, önce "düşük fiyat "tan ayarlayın ve şuna bakın - şaka mı yapıyorsunuz? Hem de beş yıldızlı otel. El bagajı dahil, yani el bagajını dahil etmek için aptalca bir fiyat eklemeyecekler. 20 kg ve hızlı güvenlik, daha ne isteyebilirsiniz ki?"

"Ve ben burada yağmurlu Manchester'da yaşıyorum," dedi videoda, kamerasını pencereden dışarı göstererek. "Şu adama bakın, şemsiyesini çıkarmış. Türkiye'de 5 yıldızlı bir tatil köyündeyken buna ihtiyacım olmayacak." 

Platform için de reklam oldu

On the Beach'in baş müşteri sorumlusu Zoe Harris şunları söylüyor: "Josh'un bir ay boyunca her şey dahil bir tesiste yaşamanın ne kadar ucuz olduğunu gösteren Tik Tok'unu gördüğümüzde, bunu yapması için ona meydan okumamız gerektiğini biliyorduk. Bu, işinde herhangi bir yerden çalışabilen herkes için harika bir fikir. Bavullarınızı toplayın, evinizi ya da dairenizi bir aylığına bir kiralama sitesinde kiralayın ve bunun yerine bir ay boyunca güneşin altında yaşayın ve yine de para biriktirmiş olacaksınız!"

Josh, 938 sterline bir ay krallar gibi yaşadı. Doğal olarak bu rakamın Türk Lirası karşılığının yaklaşık 40 bin lira olduğu ve Türkiye'deki bir asgari ücretlinin 2,5 aylık maaşına denk geldiğinden de habersizdi.