Londra metrosunda şarkı söyledi, hayatı değişti

Londra metrosunda şarkı söyledi, hayatı değişti

Geçen hafta Londra tren istasyonunda, bir YouTuber'ın çektiği video ile gündem olan Charlotte Awbery, dün akşam The Ellen Show'a katıldı.

Charlotte Awbery, Londra tren istasyonunda hızlı adımlarla arkadaşıyla buluşmaya giderken, bir YouTuber'ın yaptığı challenge sayesinde üne kavuştu. Awbery, mikrofonun kendisine uzatılmasıyla, Lady Gaga'nın o meşhur şarkısı Shallow'u söyledi. Çekilen video sosyal medyada paylaşıldıktan sonra bir anda viral oldu. Öyle ki video 60 milyon kişi tarafından izlendi.

Bir anda milyonlarca kişiye ulaşan Charlotte, hakkında merak edilenleri dün akşam Ellen DeGeneres'in sunduğu The Ellen Show'da yanıtladı. 

Charlotte, 15 yıldır barlarda, restoranlarda ve düğünlerde şarkı söylediğini programda açıkladı. O gün metroda arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğini belirten Charlotte, bir anda mikrofon uzatılıp 'Şarkıyı tamamla' denildiğinde ise hiç tereddüt etmediğini dile getirdi.

Charlotte Awbery'nin şu an Instagram'da 600 bine yakın takipçisi var. Ve yine söylenene göre albüm teklifleri de gelmeye başlamış. Ayrıca iTunes listesinden çıkan Shallow şarkısının yeniden ilk 40 arasına girmesini sağlamış.

Londra metrosunda şarkı söyledi, hayatı değişti - Resim : 1

Londra Ellen DeGeneres