En güzel Kurban Bayramı mesajları - 2021

Kurban bayramı
En güzel Kurban Bayramı mesajları - 2021

Kurban Bayramı bu yıl (2021) 20 Temmuz ile 23 Temmuz arasında gerçekleşecek. Koronavirüs yüzünden geçen yıl hakkıyla kutlanamayan bu gün için tüm vatandaşlar çok heyecanlı. Birçok kişi sevdiklerine gönderebileceği en güzel Kurban Bayramı mesajlarını arıyor. İşte en güzel Kurban Bayramı mesajları.

Kurban Bayramı demek aileyle akrabalarla vakit geçirmek demektir. Her Kurban Bayramı herkes erkenden uyanır, bayramlıklarını giyer, aile büyüklerinin ellerinden öper. Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşları büyük bir heyecan sardı. Geçen yıl koronavirüs önlemleri ve kapanma nedeniyle hakkıyla kutlanamayan Kurban Bayramı'nın bu yıl en güzel biçimde yaşamak isteyenler tüm hazırlıklarını tamamladı. Sevdiklerinin bayramını kutlamak isteyenler ise en güzel Kurban Bayramı mesajlarını arıyor. İşte 2021 yılı Kurban Bayramı mesajları.

En güzel Kurban Bayramı mesajları nelerdir?

Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

3 şeyden uzak dur; Kul hakkı yemekten, sana ihyacı olana sırtını dönmekten ve birine kötülük etmekten… Tüm Müslüman aleminin bu mübarek günde duaları kabul günahları affolsun. Bayramınız mübarek olsun…”

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle. 

Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Kurban Bayramı dilerim.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Hafif bir rüzgar dalgalandırır denizi… Bir güzel söz de güzelleştirir insanları… Yüzünden gülümseme, evinden bereket eksik olmasın. Bayramın mübarek olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği; mutluluk içinde , sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle…

Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin. Bayramınız Kutlu olsun...

Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun! 

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız…

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun! 

İnsanoğlu, kainatı ve Rabbin yarattıklarını korumayı kendine bir görev bilmeli. Hayırlı cumalar, hayırlı bayramlar…

Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoşgeldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Ne mesafeler, ne imkansızlıklar bayramın coşkusuna gem vuramaz. Gönüller bir oldukça mesafeler kısalır, imkan kapıları sonuna kadar açılır. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

En güzel Kurban Bayramı mesajları - 2021 - Resim : 1

Kurban Bayramı'nda kimlere mesaj atılır?

Cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle birlikte Kurban Bayramı'nda uzaktaki yakınlarımızın ve sevdiklerimizin bayramlarını kutlamak da kolaylaştı. Cep telefonuyla tüm sevdiklerimize mesaj gönderebilir, onların gönlünü alabiliriz. Herkes farklı mesaj türlerini göndermeyi sever. Kimi nostaljik bayram mesajlarını tercih ederken kimileri ise esprili bayram mesajlarını göndermeyi sever. 

bayram mesajları 2021 kurban bayramı kurban bayramı mesajı