Köpeği muayene eden veterinerler görselindeki 3 mantık hatasını sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor

Zeka testi Zeka bulmacası Yaşam Haberleri
Köpeği muayene eden veterinerler görselindeki 3 mantık hatasını sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor

Görsel zekânızı ve dikkat yeteneğinizi geliştirecek bir test ile karşınızdayız. Yüksek IQ'su olanları en fazla 20 saniye oylayabilecek olan bu görseldeki mantık hatasını bulabilecek misiniz?

Bir zeka bulmacası ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve dikkat yeteneğinizi ölçen bu testte köpeği muayene eden veterinerler görüyoruz. Resme dikkatli bakarsanız burada 3 farklı mantık hatası olduğunu fark edeceksiniz. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki mantık hatalarını 20 saniyede buluyor. 

Haber: Yunus Emre Kılıç / Haber Global

YAŞAM HABERLERİ

Köpeği muayene eden veterinerler görselindeki 3 mantık hatasını sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor - Resim : 1

Mantık bilmecelerinden biri olan bu görselde hataları fark etmeyi başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu ve fazlasıyla dikkatli olduğunuzu ortaya koyuyor. 

Eğer 20 saniye içerisinde sonuca ulaşamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. Zeka bulmacasının doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 IQ turnusolü bir test olan bu görseldeki mantık hatalarını bulmak için kalıpların dışında düşünmeniz gerekiyor. Fark edilmeyeni fark edecek kadar dikkatli olanlar 20 saniye kadar kısa bir süre içerisinde doğru yanıta ulaşmayı başarıyor. 

Bir beyin jimnastiği olan bu zeka testinde sonuca 20 saniyede ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

 Bir veteriner kliniğini gösteren bu resimdeki mantık hatalarını görmek için görseli dikkatlice incelemeniz gerekiyor. Yeterince dikkatli bakanlar doktorun stetoskopunda kurabiye olduğunu, çoraplarından birinin farklı olduğunu ve arka kısımda bekleyen hayvanlar içerisinde bir dinozor olduğunu fark etti. 

Köpeği muayene eden veterinerler görselindeki 3 mantık hatasını sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV