İstanbul Coffee Festival 19-22 Eylül'de başlıyor

İstanbul Coffee Festival 19-22 Eylül'de başlıyor

Her yıl kahve tutkunlarını bir araya getiren İstanbul Coffee Festival için geri sayım başladı. Avrupa'nın en büyük iki kahve festivalinden biri olan İstanbul Coffee Festival, 19-22 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenecek.

Avrupa'nın en büyük açık hava kahve etkinliği İstanbul Coffee Festival, kahveseverleri bir araya getirmeye hazılanıyor. Avrupa'nın kahve sektöründeki en büyük festivallerinden İstanbul Coffee Festival, 19-22 Eylül 2019 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park'ta düzenlenecek. Dört gün sürecek festivalin biletleri satışa sunuldu. 

İstanbul Coffee Festival, 6. yılında nitelikli kahvenin kaynaktan başlayan yolculuğunu kahvenin geçmişi ve günümüzün yeni nesil lezzetleri ile birlikte paylaşacak. 

İstanbul Coffee Festival'in programında en sevilen lokal kahve dükkanlarının yanı sıra dünyaca ünlü coffee shop'lar, kendi evinin baristası olmak isteyenler için çeşitli workshop ve seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserleri yer alıyor.

İstanbul Coffee Festival 19-22 Eylül'de başlıyor - Resim : 1

DÜNYACA ÜNLÜ COFFEE SHOP'LAR

La Marzocco True Artisan Bar, bu yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden en iyi coffee shop'ları ağırlayacak. Festival katılımcıları Coffee & More alanında ünlü baristaların demlediği kahveleri deneyimleme şansı bulacak.

KENDi EViNiN BARiSTALARI YARIŞACAK

Her yıl onlarca kahve profesyonelini kahveseverlerle buluşturan İstanbul Coffee Festival, bu yıl da eğitici ve eğlenceli workshop ve seminer programlarına ev sahipliği yapıyor. Kahve meraklıları için workshop alanında demleme teknikleri, duyusal tadım, kahveli içecekler, kahve yemek eşleşmeleri başlıkları altında atölye çalışmaları yapılacak, seminer ve panellerde merak edilen konular katılımcılarla paylaşılacak.

FARKLI AKTİVİTELER, KAHVE VE MÜZİK KEYFİ

Katılımcı markaların kendi alanlarında ziyaretçiler için hazırladığı aktivitelerle zengileşen İstanbul Coffee Festival, kahveseverler için bir oyun alanına dönüşecek. Onlarca müzisyenin vereceği konserler, İstanbul Coffee Festival katılımcılarına kahve ve müzik keyfini bir arada yaşatacak. 


İstanbul Coffee Festival KüçükÇiftlik Park 2019 İstanbul