Hesabı ödememek için kalp krizi numarası yapan adam tutuklandı!

Tuhaf olaylar İspanya
Hesabı ödememek için kalp krizi numarası yapan adam tutuklandı!

İspanya'da, gittiği restoranlardan hesabı ödememek için kalp krizi numarası yaptığı belirtilen bir kişi tutuklandı. 

El País gazetesinin haberine göre, kimliği açıklanmayan 50 yaşındaki Litvanyalı adamın geçtiğimiz yıl boyunca İspanya'nın güneydoğu kesiminde yer alan Alicante kenti yakınlarındaki farklı restoranlarda en az 20 kez bu dolandırıcılığı denediği bildirildi.

Habere göre, geçen ay bir restoranda deniz mahsullü paella ve iki viski sipariş ettikten sonra yaklaşık 37 dolar tutan hesabı yiyip bitirmeye çalışınca planı çıkmaza girdi. 

Personel tarafından durdurulduğunda, para almak için oteline gittiğini iddia etti. Restoran görevlileri, ödeme yapmadan gitmesine izin vermeyi reddettiğini, bu yüzden kendini yere attığını ve kalp krizi geçiriyormuş gibi yaptığını söyledi. 

Çalışanlar adamın gerçek bir kalp krizi geçirmediğinden emin olduktan sonra, Alicante polisi olaya müdahale etti ve adamı daha önce yaptığı dolandırıcılıklarla ilgili sabıka kaydından kendini ele verdi.  

İspanya'daki haber kaynakları, adamın fotoğrafının bölgedeki pek çok restoran arasında paylaşılarak dolandırıcı olduğu iddia edilen kişi hakkında uyarıda bulunulduğunu söyledi. 

Tutuklanan bu kişinin hangi suçlamalarla karşı karşıya olduğu henüz belli değil. 

 

Kaynak: Ajans Bizim

İspanya kalp krizi garip olaylar