Haber Global’in Yeni İkilisi Elif Özkul ve Emre Buga ile “Türkiye’de Sabah”

Haber Global
Haber Global’in Yeni İkilisi Elif Özkul ve Emre Buga ile “Türkiye’de Sabah”

“Türkiye'de Sabah” sunucuları günün ilk haberlerini dinamik bir sunumla aktarıp izleyicileri yeni güne hazırlıyor…

Hafta içi her sabah saat 06.00’da Haber Global’de Türkiye’de Sabah haber kuşağını, Elif Özkul ve Emre Buga sunmaya başladı.

Güne erken başlayanlar, gündemi yakalamak isteyenler Türkiye’de Sabah’ta buluşuyor. Elif Özkul ve Emre Buga dinamik ve samimi bir sunumla izleyicileri yeni güne hazırlıyor. Gazetelerin öne çıkan başlıklarıyla birlikte gözden kaçmaması gerekenler ele alınıyor. Piyasalardaki gelişmeler, İstanbul trafiğine dair ipuçları Türkiye’de Sabah’ta yer alıyor.

Türkiye’de Sabah, Türkiye’den ve dünyadan siyaset, diplomasi ve ekonomi haberleriyle gündemini belirliyor, sokağın nabzını tutuyor.

Emre Buga, “Güne erken başlayanlar için, o saniyeler ile yarıştıkları anlara eşlik ediyoruz. Bu muazzam bir şey. Elif Özkul harika bir partner. Günü dinamik, dopdolu karşılamak isteyen herkesi hafta içi her sabah 06.00-09.00 arası “Türkiye’de Sabah”a davet ediyoruz.” dedi.

Elif Özkul ise, “İlk defa bir partnerle yayın yapıyorum. Yeni bir format olması beni çok heyecanlandırdı ve güzel bir enerji yakaladık. Birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Üç saat boyunca aktif bir şekilde Türkiye ve dünya gündemini, yol durumunu, piyasaları ve güne dair gazeteleri Haber Global’de izleyicilerimize aktarıyoruz.” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Emre Buga Elif Özkul Türkiye'de Sabah Haber Global