Galatasaray Antalyaspor canlı izle! Galatasaray - Antalyaspor maçı canlı izle linki

İstanbul/haberglobal.com.tr
Galatasaray Antalyaspor Canlı maç izle
Galatasaray Antalyaspor canlı izle! Galatasaray - Antalyaspor maçı canlı izle linki

Galatasaray Antalyaspor Bein Sports 2 canlı izle | Galatasaray ile Antalyaspor, bugün Trendyol Süper Lig maçında karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadeleyi kaçırmak istemeyenler maçı canlı izlemek için canlı maç izle linki arıyor. İşte Trendyol Süper Lig Galatasaray Antalyaspor maçı canlı izle linki...

CANLI Trendyol Süper Lig maçı linki! Trendyol Süper Lig'de heyecan yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'de başlayan Galatasaray Antalyaspor maçı için canlı maç izle linki içeriğimizde...

Sarı kırmızılıların Avrupa macerasının sona ermesinin ardından gözler lige çevrildi. Galatasaray, 27. haftada Antalyaspor’u konuk ediyor. Sergen Yalçın yönetiminde çıkış arayan Antalyaspor son 5 karşılaşmasında sadece 1 galibiyet alabildi. Zirve mücadelesinde Fenerbahçe’nin önünde bulunan Galatasaray’da ise tüm dikkatler Antalyaspor karşılaşmasına çevrilmiş durumda.

Galatasaray Antalyaspor maçı

Galatasaray kritik mücadele öncesinde haftaya topladığı 69 puanla birinci sırada girdi. Galatasaray’ın en yakın takipçisi ise 67 puanla Fenerbahçe oldu. Galatasaray, Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı ağırlayacağı haftada puan kaybetmek istemiyor.

GALATASARAY SON DURUM

Avrupa mağlubiyeti sonrası Okan Buruk ve öğrencileri, Süper Lig’e odaklandı. Galatasaray bu sezon en az gol yiyen takım olarak dikkat çekerken rakip fileleri 55 kez havalandırdı. Sarı kırmızılılar, ligde oynadığı son 5 karşılaşmanın tamamanı kazandı.

ANTALYASPOR SON DURUM

Antalyaspor, ligde 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan topladı. Son 5 karşılaşmasında sadece 1 kez galip gelen Akdeniz ekibi 7. sırada bulunuyor.

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray Antalyaspor maçı 26 Şubat Çarşamba 20:00'de oynanacak.

beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 2 kanallarında yayınlanacak Galatasaray Antalyaspor maçı aşağıdaki link üzerinden Galatasaray Antalyaspor maçını canlı izleyebilirsiniz. (canlı maç anlatımı)

GALATASARAY - ANTALYASPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.