Eşim kokuyor diye boşanmak istedi, kocasını aldattığı ortaya çıktı!

Eşim kokuyor diye boşanmak istedi, kocasını aldattığı ortaya çıktı!

Esra Erol'un sunduğu programda eşinin banyo yapmayıp koktuğunu söyleyerek boşanmak için programa başvuran Melahat B. isimli kadın, izleyicileri şaşkına çevirdi. 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi kadının eşini aldattığı ortaya çıktı.

Esra Erol'da programında izleyicileri hayrete düşüren ve Twitter'ın Türkiye gündemine ilk sıralardan yerleşen bir olay gerçekleşti. Programda, 6 yıldır Ramazan B. ile evli olan Melahat B., 2 çocukları olduğunu ve son 2 yıldır da eşine ulaşamadığını ifade etti. Melahat B. canlı yayına çıktığı ilk gün eşinin banyo yapmadığını ve koktuğu için boşanmak istediğini belirtti.

İddialara yanıt vermek için Esra Erol'da programına gelen eşi Ramazan B., eşi Melahat B. tarafından defalarca aldatıldığını ifade ederek DNA testi talep etti. 

Eşim kokuyor diye boşanmak istedi, kocasını aldattığı ortaya çıktı! - Resim : 1

Melahat B., ikinci çocuğu için DNA testini kabul edeceğini fakat ilk çocuğu için DNA testini asla kabul etmeyeceğini söyledi. Ramazan B.'nin bu talebinden sonra DNA testi yapıldı. Test sonucu canlı yayında açıklanmadan önce Melahat B., bebeğin babasının eşi olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından Esra Erol, DNA testini açıkladı. Testte Melahat B.'nin ikinci çocuğunun babasının eşi Ramazan B. olmadığı ortaya çıktı.

Esra Erol Esra Erol'da