Düğün günü düşen damat komaya girdi, evlendiğini unuttu

Düğün günü düşen damat komaya girdi, evlendiğini unuttu

İskoçya'da düğün günü evlendikleri otelin merdivenlerinden düşen damat Chris Mallon komaya girdi, uyandığında ise evlendiğini hatırlamıyordu.

İskoçya Batı Lothian'daki Macdonald Houstoun Haouse otelinde dünya evine giren Chris ve Avril Mallon çiftinin mutluluğu yarım kaldı. Çift, 14 Haziran günü arkadaş ve aileleriyle birlikte mutlu bir geleceğe adım attı. Fakat mutlulukları uzun sürmedi. Chirs Mallon, düğünden hemen sonra hediyeleri balayı odasına taşımak için otel çalışanlarına yardım etmek isterken, takılıp merdiven tırabzanından düşerek komaya girdi. Komadan 10 gün sonra çıkan 49 yaşındaki Mallon, evlendiğini unuttu. 

Talihsiz kaza sonucu damat Mallon'un sırtında ve kafatasında kırıklar oluştu, omzu çıktı, eli kırıldı, kalbi ve ciğerleri hasar gördü. Eşinin gözü önünde 3,7 metre yükseklikten düşen Mallon, "Alkollü değildim, sadece 1 kadeh içmiştim. O esnada kendimi korumamın bir yolu yoktu" dedi. 

DANS ŞARKISI KURTARDI

Merviden tırabzanlarından düştükten sonra evlendiğini unutan Mallon'un, doktor tetikleri sonucu kısmi hafıza kaybı geçirdiği de ortaya çıktı. Evlendiğini hatırlanmayan damadın yanından eşi bir an olsun ayrılmadı. Chris'in hatırlaması için elinden geleni yapan Avril, talihsiz adama düğün fotoğraflarını gösterdi, düğün müziklerini dinletti... Chris, düğünde dans ettikleri şarkıyı dinlediğinde hafızası yerine gelmeye başladı. 

Doktorların 1,5 yıldan önce taburcu olamaz dediği Chris, bir ay sonra evine döndü. 

@fotoğraf: Chris Mallon

koma