Denizli'de 'düşmanımla nasıl fotoğraf çektirirsin' kavgası

Denizli

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 kişi arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Dehşet dolu anlarda 3 kişi yaralanırken, 1 kişi hayatını kaybetti. O anlar bir işyerinin güvenlik kameralarına yansırken, kavgaya karışan 4 şüpheli ise tutuklandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, arkadaşı Mustafa K'nın düşmanı olarak gördüğü bir kişiyle fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşmasına öfkelenen Halil U. (29), evine kadar geldiği Mustafa K. ile tartışmaya başladı.

"DÜŞMANIMLA NASIL FOTOĞRAF ÇEKTİRİRSİN"

Yanında getirdiği arkadaşlarıyla birlikte “Düşmanımla nasıl fotoğraf çektirirsin” diyerek Mustafa K'ya bıçakla saldıran Halil U'yu Mustafa K'nın kuzeni Musa K. ve arkadaşları Yaşar Keskinsaz engellemeye çalıştı.

Çıkan kavgada Musa K. kalçasından, Halil U. ve Mustafa U. kolları ile karnından, Yaşar Keskinsaz (28) da vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BIÇAKLANAN ŞAHIS, KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulunurken, polis ekipleri ise kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Yaşar Keskinsaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak: DHA

Denizli bıçaklı kavga