Dans pistinde doğum yaptı, çocuğu kulübe ömür boyu ücretsiz girecek

Dans pistinde doğum yaptı, çocuğu kulübe ömür boyu ücretsiz girecek

Fransa'da bir gece kulübünde eğlenen genç kadın sabaha karşı dans pistinde doğum yaptı. Gece kulübü yetkilileri tarafından bebeğe, kulübe ömür boyu ücretsiz giriş hakkı verildi.

Fransa Toulouse'da belki de milyonda bir yaşanacak bir olay gerçekleşti. Toulouse kentindeki O'Club adlı gece kulübünde pazartesi sabahı yaşandığı öne sürülen olayda, 19 yaşında kimliği açıklanmayan bir genç kadın dans pistindeyken saat 05.30 gibi doğum sancısı çekmeye başladı. Yerel medyada yer alan haberlere göre, çalışanların yardımıyla doğum gerçekleşti. Bunun üzerine, burada doğan çocuğa ömür boyu kulüp için ücretsiz giriş hakkı tanındı. Bebeğin cinsiyeti ise açıklanmadı. 

Kulübün yöneticisi Marie-Helene, "Kapatıyorduk. Çok fazla insan yoktu, korumalardan biri beni görmeye geldi ve 'Acil durum' dedi. Sonra kadının doğum yaptığını gördüm. Hızlı hareket etmeliydik. Çalışanlarımızdan biri, bize ne yapacağımızı anlatan ilk yardım görevlisiyle telefonda konuşuyordu" sözleriyle olayı anlattı. 

Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan anneyle bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Kişisel problemler yaşadığı belirtilen kadının kafasını dağıtmak için bir arkadaşı tarafından kulübe davet edildiği, gece boyunca alkol almadığı belirtildi.

Fransa doğum