CANLI YAYIN LİNKİ! Beşiktaş Galatasaray maçını canlı izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Beşiktaş Galatasaray Canlı maç izle
CANLI YAYIN LİNKİ! Beşiktaş Galatasaray maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Beşiktaş Galatasaray maçı için nefesler tutulmuş durumda. Trendyol Süper Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Beşiktaş Galatasaray maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor...

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Beşiktaş, Galatasaray’ı konuk ediyor. Türkiye Kupası’na veda eden Galatasaray’da gözler lig maçına çevrildi. Futbolseverler ise karşılaşmanın maç bilet fiyatlarını ve satışa sunulacağı saati merak ediyor. Şampiyonluk mücadelesinde ezeli rakibi Fenerbahçe’nin önüne geçen Galatasaray, Beşiktaş’ı deplasmanda mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor.

Puan sıralamasında Fenerbahçe’yi gerisinde bırakarak liderlik koltuğuna oturan sarı-kırmızılılar, Beşiktaş deplasmanında puan kaybetmek istemiyor. Okan Buruk ve öğrencileri bu sezon oynadıkları 27 karşılaşmada 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında oynanan derbi mücadelesini Galatasaray 2-1 kazanmıştı. Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos yönetiminde ivme yakalayan Beşiktaş, taraftarının da etkisiyle rakibini mağlup etmek için sahaya çıkacak.

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı yayın izle

BEŞİKTAŞ SON DURUM

Fernando Santos yönetiminde çıkış yakalamak isteyen siyah beyazlılar, geride kalan 27 haftada 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 39 kez sarsan Beşiktaş, kalesinde gördüğü 31 gole engel olamadı. Beşiktaş haftaya topladığı 46 puanla 4. sırada giriyor.

GALATASARAY SON DURUM

Galatasaray, bu sezon oynadığı 27 karşılaşmada 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 57 kez sarsan sarı kırmızılılar, kalesinde ise sadece 15 gol gördü. Galatasaray, bu sezon ligin en az gol yiyen takımı olurken haftaya topladığı 72 puanla birinci sırada girdi.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Galatasaray maçı saat 19:00'da beIN Sports Tod TV veya Bein Sports 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Beşiktaş Galatasaray maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.