CANLI İZLE Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi futbol Real Madrid
CANLI İZLE Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle
Fotoğraf: DepoPhotos

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi TSİ 14.00'te başladı. İsviçre'nin Nyon kentindeki Casa del Futbol'da yapılıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde merakla beklenen son 16 turu kura çekimi bugün TSİ 14.00'te başladı. Kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki Casa del Futbol'da yapılıyor.

16 takımda gruplarını lider tamamlayan ekipler seri başı olacak. Buna göre kuraya katılacak takımlar şöyle gruplandı:

Seri Başı: Bayern Münih, Arsenal, Real Madrid, Real Sociedad, Manchester City, Barcelona, ​​Dortmund ve Atlético Madrid

Diğer: Kopenhag, PSV, Napoli, Inter, RB Leipzig, Porto, PSG, Lazio

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat 13:45'ten itibaren TV 8,5 ve UEFA TV şifresiz canlı olarak yayınlanacak.

CANLI İZLE Şampiyonlar Ligi kura çekimi canlı izle

HANGİ TAKIM HANGİSİYLE EŞLEŞEBİLİR?

MisterChip Twitter hesabı takımların birbirleriyle eşleşme olasılıklarını hesapladı.

Real Madrid, 2. torbadaki 7 takımla da eşleşebilir. En yüksek ihtimal ise yüzde 20 ile Leipzig. Peşinden Kopenhag ve PSG takımlarından biri geliyor. Napoli ile ise aynı gruptan çıktıkları için karşılaşma ihtimalleri yok.

Atletico Madrid, 2. torbadaki 7 takımla da eşleşebilir. Lazio ile aynı grupta yer aldığı için eşleşmeyecek. Eşleşme ihtimali en yüksek takım ise Real Madrid'le aynı. Önce Leipzig, sonra Kopenhag ya da PSG.

Barcelona, 2. torbadaki 7 takımla da eşleşebilir. Porto ile aynı grupta oldukları için eşleşemeyecekler. Eşleşme ihtimali en yüksek takım ise Real Madrid'le aynı. Önce Leipzig, sonra Kopenhag ya da PSG.

Bayern Münih ise 2. torbadaki 6 takımla eşleşebilir. Kopenhag ile aynı gruptan çıktığı için Leipzig ile de aynı ülkeden olduğu için eşleşemeyecek. Bayern'in eşleşme ihtimali en yüksek ekip PSG, diğer takımlarla ise eşit şans var.

Arsenal 2. torbadaki 7 takımla eşleşebilir. Aynı gruptan çıktığı PSV ile eşleşmeyecek. Diğer takımlar arasında en yüksek ihtimal ise Leipzig'le eşleşmesi. Daha sonra Kopenhag ve PSG geliyor.

Real Sociedad 2. torbadaki 7 takımla eşleşebilir. Aynı gruptan çıktığı için Inter ile eşleşmeyecek. Diğer takımlar arasında en yüksek ihtimal ise Leipzig'le eşleşmesi. Daha sonra Kopenhag ve PSG geliyor.

Dortmund 2. torbadaki 6 takımla eşleşebilir. PSG ile aynı gruptan çıktığı için Leipzig ile de aynı ülkeden olduğu için eşleşemeyecek. Dortmund'un eşleşme ihtimali en yüksek ekip Kopenhag, diğer takımlarla ise eşit şans var.

Manchester City 2. torbadaki 7 takımla eşleşebilir. Aynı gruptan çıktığı Leipzig ile eşleşmeyecek. Diğer takımlar arasında en yüksek ihtimal ise PSG ve Kopenhag.

 

Kaynak: Haber Global TV