CANLI GS MAÇI İZLE! Galatasaray Avrupa Ligi maçı izle! Sparta Prag Galatasaray maçı Exxen şifresiz canlı maç izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Galatasaray Canlı maç izle Exxen UEFA Avrupa Ligi
CANLI GS MAÇI İZLE! Galatasaray Avrupa Ligi maçı izle! Sparta Prag Galatasaray maçı Exxen şifresiz canlı maç izle!

UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. Saat 23:00'de başlayan müsabaka Exxen kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Sparta Prag Galatasaray maçı için nefesler tutulmuş durumda. UEFA Avrupa Ligi maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Sparta Prag Galatasaray maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecanı devam ediyor...

Galatasaray maçı canlı izle

İLK MAÇ 3-2

"Kupa 2"ye play-off turundan dahil olan Galatasaray, Sparta Prag ile sahasında oynadığı ilk maçtan 3-2 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, rakibi karşısında kazanması ve berabere kalması durumunda son 16 turuna yükselecek.

Galatasaray, son 10 resmi müsabakasından galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'in 16. haftasından ertelenen EMS Yapı Sivasspor maçını 11 Ocak'ta oynadı. Galatasaray, 1-1 berabere biten bu müsabakadan sonra yaptığı 7 lig maçından galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, bu süreçte Türkiye Kupası'nda oynadığı 2 maç ile Avrupa Ligi'nde yaptığı bir karşılaşmayı da kazandı.

SPARTA PRAG - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray

Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Berkan, Torreira, K. Demirbay, Barış Alper, K. Aktürkoğlu, Mertens, Icardi.

Spart Prag

Vindahl, Vitik, Sorensen, Panak, Preciado, Kairinen, Laçi, Zeleny, Karabec, Haraslin, Kuchta.

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sparta Prag Galatasaray maçı saat 23:00'de Exxen kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Sparta Prag Galatasaray maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.