CANLI YAYIN | Anadolu Efes Fenerbahçe Beko

İstanbul/haberglobal.com.tr
Anadolu Efes Fenerbahçe Beko Canlı maç izle basketbol TRT
CANLI YAYIN | Anadolu Efes Fenerbahçe Beko

Türkiye Kupası final maçında Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko karşı karşıya geliyor. Saat 15:30'da başlayan müsabaka TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı için nefesler tutulmuş durumda. Türkiye Kupası final maçında maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Türkiye Kupası final maçında heyecan devam ediyor...

Anadolu Efes- Fenerbahçe Beko, Türkiye Kupası final maçı için heyecan dorukta. Fenerbahçe Beko, Beşiktaş’ı mağlup ederek finale yükselmişti. Anadolu Efes ise Karşıyaka karşısında aldığı 81-77’lik galibiyetle finalde mücadele etmeye hak kazandı. Anadolu Efes Fenerbahçe karşılaşmasının kazananı 38. Türkiye Kupası’nın sahibi olacak. Anadolu Efes tarihinde 12 kez kupayı kaldırarak kırılması zor bir rekoru elinde bulunduruyor. Fenerbahçe Beko ise daha önce Türkiye Kupası’nı 7 kez müzesine götürdü.

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı canlı yayın izle

SON ŞAMPİYON ANADOLU EFES OLMUŞTU

2022-2023 sezonunda Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sebebiyle Türkiye Kupası finali oynanmamıştı.

2021-2022 sezonunda ise finalde rakibi Fenerbahçe’yi 86-72 mağlup eden Anadolu Efes kupayı müzesine götürmüştü.

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat 15:30'de TRT Spor Yıldız kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.