Astroloji: Günlük burç yorumları (5 Ocak 2020)

Astroloji: Günlük burç yorumları (5 Ocak 2020)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 5 Ocak günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 5 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 5 Ocak günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Günün ilk saatlerinde ailenizle gergin anlar yaşayabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Gün boyunca iştahınız açık olacak, beslenmenize dikkat edin. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Aşk hayatınıza yoğunlaşmak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Partnerinizle romantik bir yemeğe çıkmanız, ilişkinizi güçlendirecektir. Akşam saatlerinde beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, kendinizle ilgili önemli kararlar verebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Gün boyunca yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken günlerdesiniz. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün eşiniz ile bazı konularda fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Ona karşı kontrollü tepkiler vermeye özen gösterin. Dengenizi korumayı ihmal etmeyin.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Şanslı bir gündesiniz. Ailenizle keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. Finansal problemlerinize karşı yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde, çevrenizle olan iletişiminiz güçlenecek. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün fedakarlık yapmanız gereken durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara tepki göstermek isteyebilirsiniz. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilmek isteyeceğiniz saatler olabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün hedeflerinize ulaşmak için mücadele etmeye karar verebilirsiniz. Alacağınız yeni kararlar sayesinde maddi ve manevi olarak rahatlayacaksınız. Şimdi sizin için dönüşüm zamanı!

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Haftanın son gününde partnerinizle romantik anlar geçirebilirsiniz. Gün boyunca sergileyeceğiniz iyimser yapınız sayesinde girdiğiniz ortamlarda öne çıkabilirsiniz. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Günün ilk saatlerinde kendinizi rahat ifade etseniz bile ilerleyen zamanlarda tepkilerinizin şiddetini kontrol edemeyebilirsiniz. Kişisel bakımlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün mutlu olmanızı sağlayacak müjdeli haberler alabilirsiniz. İyimser bir enerji içinde olmanız partnerinizle keyifli saatler geçirmenizi sağlayacak. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün sezgileriniz bir hayli aktif olacak. Haftanın son gününü arkadaşlarınızla geçirmek isteyeceksiniz. Ailenizdeki bir kadın ile yapacağınız önemli bir konuşma sizi biraz endişelendirebilir.   

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Haftanın son gününde, maddi konularla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaşayacağınız değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizde yaşanan olaylar gündeminizi etkileyebilir. 

 

astroloji 2020 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Ocak 2020 burç yorumları