Astroloji: Günlük burç yorumları (3 Ocak 2020)

Astroloji: Günlük burç yorumları (3 Ocak 2020)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 3 Ocak günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 3 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 3 Ocak günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinize güvendiğiniz bazı konularda ön plana çıkarak birçok problemin üstesinden gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde, kendinizi duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün endişe duyduğunuz konuların üstesinden geldiğinizi hissedecek, kendinize duyduğunuz güvenle dikkat çekeceksiniz. Venüs ile Ay'ın arasındaki uyumlu açı sayesinde partnerinize karşı romantik tavırlar sergileyebilirsiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün kendiniz için yeni eğitimler planlayabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Gün boyunca yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Bu durumu yürüttüğünüz projelere yansıtmanızda fayda var. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Bugün ailevi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşayacağınız zorluklar kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Bireysel fikirlerinizle öne çıkıp çevreniz tarafından eleştirilebilirsiniz, dikkat!

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek veya aktivitelere katılmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra geçmişteki bazı problemleri gündeminize taşıyabilirsiniz. Bunun yerine sanatsal konularla ilgilenerek enerjinizi boşaltabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Bir süredir aklınızı meşgul eden bir proje varsa harekete geçmenizin tam zamanı. Akşam saatlerinde, ailenizin size karışması nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendi şartlarınızı cesurca ortaya koyabilirsiniz. Akşama doğru Venüs’ün etkisiyle duygusal saatler yaşayabilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün sabırsızlığınız nedeniyle küçük ev kazaları yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda sağlığınız da hassas olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Sabahın ilk saatlerinde geçmişte kalmış bir konu nedeniyle endişelenebilirsiniz. Gün boyunca çocuklarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız ilişkinize zarar verebilir. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Gelecek beklentileriniz nedeniyle önemli kararlar alabilirsiniz. Ani tepkilerde bulunmamanızda fayda var! İş hayatınızda alacağınız destekleri iyi değerlendirmelisiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün düşünceleriniz ile duygularınızın arasında kalabilirsiniz. Çevrenizdekilerin sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin! İletişiminizin artacağı bir gündesiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün boyunca akışta kalmayı denemelisiniz. 

astroloji 2020 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Ocak 2020 burç yorumları