Astroloji: Günlük burç yorumları (26 Aralık 2019) Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Astroloji: Günlük burç yorumları (26 Aralık 2019) Güneş Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 26 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 26 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 26 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

2019 yılının son tutulması bugün Oğlak burcunun 4 derecesinde meydana geliyor. Kariyer evinizi etkileyecek bu tutulma etkisiyle kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle bel bölgenizi korumalısınız.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Güneş tutulması, sizin için yabancılar ve akademik konuları kapsıyor. Bu gökyüzü olayı, ani gelişen eğitim fırsatlarını kapınıza getirebilir. Önyargılarınızdan kurtulmalı, kendinizi yeniliklere açmalısınız.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Oğlak burcunda bugün meydana gelen tutulma sayesinde ortaklı paylaşımlar, kredi ve borçlar alanında gelişmeler yaşayacaksınız. Ailenizden veya yakın arkadaşlarınızdan maddi anlamda destek görebilirsiniz. Bugün yeni bir aşk kapınızı çalabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Oğlak burcundaki Güneş tutulması güzel fırsatları kapınıza getirecek. Ani bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da yeni bir iş ortaklığı kurabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Oğlak burcunda gerçekleşen Güneş tutulması, çalışma koşullarınızı ve sağlık durumunuzu etkileyebilir. Kariyerinizle ilgili mutlu olacağınız sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde, partneriniz ile romantik bir akşam yemeğine çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Oğlak burcunun 4 derecesinde saat 08:12'de meydana gelen Güneş tutulması sayesinde aşk sürpriz bir şekilde kapınızı çalabilir. 6 ay içerisinde hayalinizdeki aşkı bulmanız mümkün. Bugün maddi olarak yüzünüz gülecek. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün Oğlak burcunda meydana gelen Güneş tutulması, aile üyelerinizle geleceğe yönelik bazı önemli kararlar almanızı sağlayabilir. Beklemediğiniz bir yerden göreceğiniz maddi destek bütçenizi rahatlatıp keyfinizi yerine getirebilir. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Oğlak burcunda saat 08:12’de meydana gelen Güneş tutulması size eğitim alanlarında güzel fırsatlar sunabilir. Kardeşlerinizin veya yakın akrabalarınızın hayatlarında da mutlu olacağınız gelişmeler meydana gelebilir. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Yatırımlar ve kazançlar evinizde meydana gelen Güneş tutulması, size yepyeni fırsatlar sunabilir. Yeni bir yatırımlar yapmaya başlayabilirsiniz. Sizin için bereketli kazanç kapıları açılıyor. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün burcunuzda meydana gelen Güneş tutulması, şüphesiz ki en çok sizi etkileyecek. Bir süredir üzerinizde hissettiğiniz baskılar şimdi yerini yepyeni fırsatlara bırakacak. Bu süreci yönetmek sizin elinizde. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Oğlak burcunda bugün meydana gelen Güneş tutulması sizi ruhsal olarak etkileyecek. Kendinizi daha cömert ve anlayışlı hissedebilirsiniz. Bu gökyüzü olayı hayatınıza yeni sorumluluklar da getirebilir. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Oğlak burcunda meydana gelen Güneş tutulması sayesinde yeni eğitim ve seyahat fırsatları kapınızı çalabilir. İlişkilerinizde ise pozitif tavırlar sergilemeye özen göstermelisiniz. 

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları